Ο DAVE MUSTAINE Περιλαμβάνεται στο Θρίλερ/ταινία τρόμου ‘Halloween Pussy Trap Kill! Kill!’

Η Cleopatra Entertainment έχει προγραμματίσει την κινηματογραφική έναρξη για το “Halloween Pussy Trap Kill! Kill!”στις 27 Οκτωβρίου,ένα νέο θρίλερ για μία μπάντα Rock n Roll που απαρτίζεται από κορίτσια και η οποία κάνει το εγχείρημα να παίξει το μεγαλύτερο της σώου μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να παγιδευτεί σε ένα σπίτι από την κόλαση κατα το Halloween. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Sara Malakul Lane, Richard Grieco, Demetrius Stear, η νικήτρια των Academy Award Margaret O’Brien και περιλαμβάνει τη φωνή του Dave Mustaine των MEGADETH, η οποία ολοκληρώνει το cast.

Το “Halloween Pussy Trap Kill! Kill!” θα κυκλοφορήσει σε πάνω από δεκαπέντε αγορές εντός Αμερικής, συμπεριλαβμανομένων των αγορών σε Los Angeles, New York, Atlanta, Austin, Chicago, Detroit, Dallas, San Francisco, Boston, Las Vegas, Houston, Seattle, Minneapolis, Sacramento, Cleveland.

Η ταινία ακολουθεί το γκρουπ KILL PUSSY KILL, το οποίο ξεκινά να παίζει σε ένα μεγάλο show τη νύχτα του Halloween. Παρόλα αυτά, πριν βγουν στο δρόμο, καταφέρνουν να συγχίσουν έναν ξένο, που καταλήγει να είναι ένας κακός νεκρός – ιδιοφυία που είναι αποφασισμένος για εκδίκηση. Τα κορίτσια χωρίς να το συνειδητοποιήσουν δελεάζονται να μπουν στο σπίτι από την κόλαση που έχει στην ιδιοκτησία της η ιδιοφυία και βρίσκονται παγιδευμένες μέσα σε ένα δωμάτιο χωρίς διαφυγή γεμάτο από ποικιλία θανάσιμων συσκευών. Οι κανόνες της διαφυγής είναι απλοί: προχωρούν μέσα και από τα τρία δωμάτια και είναι ελεύθερες να φύγουν. Η παγίδα είναι ότι για να φτάσουν στο επόμενο δωμάτιο, κάποια πρέπει να πεθάνει.

Το”Halloween Pussy Trap Kill! Kill!” γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Jared Cohn (“The Horde”, “Devil’s Domain”, “The Domicile”) με παραγωγό τον Brian Perera για την Cleopatra Entertainment. Η παγκόσμια VOD (video on demand) ημέρα έχει κανονιστεί για την νύχτα του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου.
To soundtrack, που συμπεριλαμβάνει μουσική από τους Jyrki 69, MINISTRY, DESCARTES A KANT, EGRETS ON ERGOT, THE ANIX, INHALT GRYPT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι SAINT VITUS Ολοκλήρωσαν Την Ηχογράφηση Του Καινούριου Τους Album Και Ανακοίνωσαν Ευρωπαϊκή Περιοδεία

Οι νονοί του Αμερικάνικου doom metal, SAINT VITUS, μόλις τελείωσαν την ηχογράφηση του καινούριου τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *