Ο David Ellefson Ανασταίνει την Combat Records, με Νέες Υπογραφές

Μερικοί από εσάς ίσως θυμάστε την Combat Records ως μία από τις πρωτοποριακές thrash labels της δεκαετίας του 1980, με πιό διακεκριμένο τους καλλιτέχνη τους Megadeth. Η Combat ήταν επίσης ο οίκος των Helstar, Circle Jerks, Exodus, Nuclear Assault, και πολλών άλλων από τις metal και punk μπάντες με την πιο μεγάλη επιρροή. O μπασίστας των Megadeth David Ellefson και η Εταιρεία του EMP Label group θα αναστήσουν την δισκογραφική Combat Records το 2018. Ψάξτε για νέες κυκλοφορίες που έρχονται το 2018 από τους Raven, Helstar, Dead By Wednesday, WRATH και άλλους!

Μετά από μερικές αλλαγές ιδιοκτητών και επιχειρούμενα επαναξεκινήματα, η Combat Records έμεινε ανενεργή στο μέσο της δεκαετίας του 2000, με τον κατάλογό της απορροφημένο από την Sony, και η εταιρεία η ίδια έπαψε να υπάρχει. Το 2016, ο David Ellefson, με τον συνέταιρό του Thom Hazaert από την EMP Label Group, επέδειξέ την πρέπουσα εργατικότητα στην έρευνα και την απόκτηση της πνευματικής ιδιοκτησίας για την Combat Records brand, και την έφερε σπίτι στην οικογένεια της EMP. Με τον μεγαλύτερο σεβασμό στην παράδοση του παρελθόντος, η Combat θα επανατεθεί σε κυκλοφορία το 2018 σαν μία εταιρεία συγχωνευμένη στην EMP Label Group, και θα θέσει σε κυκλοφορία όχι μόνο νέες κυκλοφορίες από κλασσικούς thrash και metal καλλιτέχνες, αλλά και θα αποτελέσει ένα σπίτι για νέους και ανερχόμενους καλλιτέχνες επίσης.

Ο David Ellefson δημοσίευσε στο Facebook: “Σήμερα είναι μία πραγματικά συναρπαστική ημέρα,καθώς μετά από έναν χρόνο,τελικά ανακοινώθηκε ότι θα επαναθέσουμε σε κίνηση την θρυλική Combat Records σαν μία νέα εταιρεία συγχωνευμένη στην EMP Label Group. Αισθάνομαι τόσο ενθουσιασμό και τιμή που μπορώ να αναβιώνω μία τέτοια εταιρεία σύμβολο που έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο στην ιστορία μου. Παρόλο που υπογράψαμε στην Capitol μετά το Killing Is My Business, το λογότυπο της Combat ήταν πάνω σε όλες τις κυκλοφορίες των Megadeth από το Countdown To Extinction,και πραγματικά ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές Metal labels όλων των καιρών, ακόμη κι άν ήταν σπίτι σε μερικούς από τους άλλους καλλιτέχνες που θα κατέληγαν στο παρουσιολόγιο της EMP όπως οι Helstar.

“Το ίδιο ανεξάρτητο πνεύμα που οδηγούσε την Combat εκείνες τις πρώτες ημέρες, είναι πραγματικά το ίδιο πνεύμα που οδηγεί τι κανουμε με την EMP Label Group, και αισθανόμαστε την τιμή να θέτουμε σε κίνηση έναν ακόμη θαυμαστό δίαυλο που θα υποστηρίζει νέους και καθιερωμένους Metal artists, με μεγάλο σεβασμό στην κληρονομιά του παρελθόντος. Και για να διευκρινήσουμε, δεν κατέχουμε τα δικαιώματα στον κατάλογο της Combat. Αυτός είναι ιδιοκτησία και ελέγχεται από τη Sony και έχουν κάνει σπουδαία δουλειά της επιμέλειάς του μέσα από άλλες ενσωματωμένες εταιρείες. Η Combat θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε νέες κυκλοφορίες υπό το banner της Combat. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες!”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUBFIRE – Aνακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Symmetric Records

Οι power metallers SUBFIRE, με έδρα την Αθήνα, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Symmetric Records. Η μπάντα εχει στο ενεργητικό της, δυο demos, Freedom of Heaven 2007 και Immortality 2009, ενώ το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *