Το βίντεο με θαυμαστή των Slayer κατά τη διάρκεια του τυφώνα Matthew γίνεται viral.

709879797987

Ένα σύντομο βίντεο ενός άνδρα στη Φλόριντα ο οποίος στέκεται στη μέση ενός τυφώνα χωρίς την μπλούζα του, με μια αμερικανική σημαία, τινάζοντας τα μαλλιά του και ακούγοντας το κλασικό τραγούδι των Slayer “Raining Blood” έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 21 εκατομμύρια προβολές στο Facebook, και έχει κοινοποιηθεί σχεδόν 400.000 φορές.

‘Είχα ένα αίτημα για λίγη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του τυφώνα’, έγραψε ο Lane Pitman που δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook την Παρασκευή, με τοποθεσία κοντά στο Τζάκσονβιλ.

Σχεδόν 156.000 άνθρωποι ήταν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο Τζάκσονβιλ από το Σάββατο το βράδυ, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

O Jeff Hanneman και Kerry King δημιούργησαν το studio album των Slayer “Reign In Blood”, το 1986,το “Raining Blood” είναι ένα από τα τρία κομμάτια στο LP το οποίο κρατάει πάνω από τρία λεπτά. Το τραγούδι κλείνει το άλμπουμ “Reign In Blood” με εφέ ήχου βροχής των οποίων η διάρκεια είναι ένα λεπτό.
Η εκκεντρική τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πιανίστρια Tori Amos έκανε ένα cover του “Raining Blood” για το άλμπουμ της “Strange Little Girls” το 2001. Ο κιθαρίστας των Slayer, Kerry αργότερα παραδέχθηκε ότι η έκδοση του της τραγουδίστριας του φάνηκε περίεργη. «Μου πήρε έναμιση λεπτό για να που ακριβώς βρίσκεται στο κομμάτι», είπε. “Είναι τόσο παράξενο. Αν δεν μας το είχε πει, δεν θα το καταλαβαίναμε. Θα μπορούσε να το είχε παίξει για μας και εμείς να λέγαμε “Τι είναι αυτό;”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Memory Driven

MEMORY DRIVEN – Απεβίωσε ο τραγουδιστής και κιθαρίστας τους

Οι Αμερικανοί doom metallers MEMORY DRIVEN επιβεβαίωσαν πριν μερικές ημέρες τις πληροφορίες που ήθελαν τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *