Ο PAUL MAZURKIEWICZ μιλάει για το νέο άλμπουμ ‘Red Before Black’

Ο Josh Rundquist των That Drummer Guy πρόσφατα πήρε συνέντευξη τον ντάμερ Paul Mazurkiewicz των βετεράνων του brutal death metal CANNIBAL CORPSE.

Σχετίκα με τη διαδικασία εγγραφής για το επερχόμενο στούντιο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο “Red Before Black”:

Paul: «Είναι το ίδιο με πάντα. Τελειώσαμε την περιοδεία και αρχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στο γράψιμο και όλα αυτά. Αλλά έχοντας τρεις κύριους συγγραφείς τραγουδιών στην μπάντα, τους Alex [Webster, μπάσο], Pat [O’Brien, κιθάρα] and Rob [Barrett, κιθάρα], αυτό φυσικά βοηθά. Δεν είναι ανάγκη να βασιζόμαστε σέ ένα μόνο άνδρα. Αλλά ναι, αυτά τα παληκάρια δουλεύουν περισσότερο ατομικά αυτές τις μέρες. Φυσικά ειμαι ο κοινός παρονομαστής. Βρίσκομαι μαζί τους, βασικά. Αλλά αυτό είναι. Έχουμε ένα πλαίσιο χρόνου για να δημιουργούμε, να περιμένουμε και να αρχίσουμε να επινοούμε ιδέες, και όπως ειπα, έιναι σπουδαίο να έχουμε τρεις στοιβαρούς συγγραφεις τραγουδιών που μπορούμε να τους μοιράσουμε τη συγγραφή τραγουδιών ανάμεσα μας και να μην πρέπει να βασιζομαστε σε έναν μόνο άνδρα. Αλλά ναι. Αυτό ήταν. Μόνο υπομονή. Μόλις σταμάτησε η περιοδεία σχεδόν έναν χρόνον πριν, αυτά είχαμε.»

Σχετικά με το εάν οι CANNIBAL CORPSE είναι κυρίαρχοι του παιχνιδιού τους:

Paul: «Αισθανόμαστε ότι πάντα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι καθώς προχωράμε σαν μουσικοί και συγγραφείς κομματιων, σαν εκτελεστές. Έτσι λοιπον, ναι, αυτή τη φορά για τον έναν ή τον άλλον λόγο, αυτά τα παληκάρια επινόησαν κάποια πραγματικά πιασάρικα riffs, πολύ επιθετικά Πραγματικά δουλέψαμε σκληρά για να ακονίσουμε τα τραγούδια και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ναι, [το πρώτο single/video] ‘Code Of The Slashers’ είναι πραγματικά ένα σπουδαίο παράδειγμα αυτού. Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι εκτελεστής, καθώς κατέληξε να είναι υπέροχο και ελαφρά διαφορετικό από αυτά που έχουμε κάνει ίσως τελευταία, αλλά δεν ήταν λάθος αυτό. Νομίζω ότι σε αυτό το άλμπουμ, με τον τρόπο τον οποίον το βλέπουμε, έχουμε μία κορύφωση των καλύτερων των CANNIBAL CORPSE, ό,τι καλύτερο είχαμε να προσφέρουμε σε όλη μας την καριέρα και τα καταφέραμε. Είναι εδώ με ‘Red Before Black’.”

Σχετικά με το πώς θα περιέγραφε την εκτέλεσή του στα ντραμς στο “Red Before Black”:

Paul: “Ήθελα να ξεπεράσω τον εαυτό μου σε αυτόν τον δίσκο (σε σύγκριση με τον τελευταίο). Έκανα ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια να σπρώξω δυνατότερα και να είμαι όλο καλύτερος μπορούσα για να κάνω αυτά τα τραγούδια τα καλύτερα που μπορούσαν να είναι. Έτσι ναι, όπως είπα, έβαλα ακριβώς έξτρα χρόνο, έκανα μικρά πράγματα για να δουλέψω στην αντοχή μου και τέτοια. Απλά προσπάθησα να απορροφήσω τα τραγούδια, ακόμα περισσότερο αν μπορούσα και να τα ακούσω πολύ περισσότερο για να διαπιστώσω αν υπάρχει κάτι που χρειάζεται να γίνει σε οποιοδήποτε πεδίο. Το πήγαμε σε ένα άλλο επίπεδο. Νομίζω ότι η ζωή είναι υπερβολικά μικρή. Πόσες ευκαιρίες έχουμε εδώ? Η νοοτροπία μας γίνεται έτσι όλο και περισσότερο, και όσο μεγαλώνουμε, ποτέ δεν ξέρουμε πόσο καιρό έχουμε, κι αν και δεν υπάρχει το τέλος εν όψη ακόμη σε αυτό το σημείο, παρόλα αυτά ποτέ δεν ξέρρεις. Πραγματικά είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος τώρα παρά ποτέ κατ’ αυτόν τον τρόπο που να θέλω να κάνω το όσο το δυνατόν καλύτερο μπορώ και να δουλεύω όσο σκληρότερα μπορώ και έχω δουλέψει. Αυτό κάναμε για το ‘Red Before Black’ και αυτό έκανα εγώ. Αισθάνομαι ότι είναι έκδηλο ξανά στον τρόπο που παίζω ντραμς όταν ακούει κανέις και ακούει τι κάνω. Πρόκειται να τα παρατηρήσετε αυτά τα πράγματα..”

Για την πιθανότητα να παίξουν οι CANNIBAL CORPSE τουλάχιστον το μισό “Red Before Black” στην προσεχή τους Βορειοαμερικανική περιοδεία:

Paul: “Θα πρέπει να είστε χαρούμενοι με το νέο υλικό σας. Προφανώς, όλοι το χρησιμοποιούν αυτό το κλισέ, αλλά πραγματικά, πάντα προσπαθούμε να κοιτάμε μπροστά κι όχι πίσω, διαφορετικά ναι, λέμε «Θεέ μου! Τι κάνουμε? Κάνουμε κύκλους γύρω από το ίδιο σημείο. Κανείς δεν νοιάζεται. Μαντεύω ότι καλύτερα να συνεχίζουμε να παίζουμε τα παλιά μας. Αυτό είναι όλο που θέλει να ακούει ο καθένας.’ Αλλά αυτή δεν είναι η περίπτωση με εμάς. Συνέχεια σμπρώχνουμε μπροστά και τόσο από το υλικό μας καταλήγει να γίνεται κλασσικό. Και οι παλιοί CANNIBALείναι τόσο παλιά στο παρελθόν τώρα που δεν είναι ανάγκη να καθίσουμε απλά και να γράψουμε το υπόλοιπο σε ένα άλμπουμ ή δύο που να είναι ίδια. Θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να δείξουμε στους ανθρώπους, «Όχι, κοιτάξτε. Αυτό είναι οι CANNIBAL στα καλύτερά τους εδώ. Οι νέοι CANNIBAL.’ Το γεγονός ότι είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και θέλουμε να παίζουμε το περισσότερο από αυτό ή από αυτό που έχετε, λοιπόν τότε είναι μιά δήλωση για το πού είναι το μυαλό μας και για το πώς αισθανόμαστε. Αλλά πραγματικά, αισθανόμαστε ότι αυτό είναι το καλύτερο υλικό και είμαστε η καλύτερη μπάντα που θα μπορούσαμε να ήμαστε μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια. Νομίζω ότι δημιουργούμε το καλύτερο υλικό που είχαμε στους τελαυταίους δίσκους. Προτιμώ να παίζω το νέο υλικό από το να πηγαίνω προς τα πίσω.”

Σχετικά με την διατήρηση της ποιότητας των στούντιο άμπουμ τους:

Paul: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που όλοι ακούν το υπόλοιπο του δίσκου. Είναι οι καλύτεροι CANNIBAL. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι, και θέλουμε πολύ όλοι να τα ακούσουν αυτά τα τραγούδια. Νομίζω ότι από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει, όλοι θα πουν, «Ναι!» Ελπίζω, αλλά είμαι πραγματικά αρκετά αισιόδοξος ότι οι άνθρωποι πρόκειται να φρικάρουν με αυτόν τον δίσκο.»

Το”Red Before Black” θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου.Το ακόλουθο βήμα στο “A Skeletal Domain” του 2014 ηχογραφήθηκε στα Mana Recording Studios στην Αγία Πετρούπολη της Florida με παραγωγό/ μηχανικό τον Erik Rutan (SOILENT GREEN, BELPHEGOR, HATE ETERNAL), ο οποίος είχε δουλέψει με τους CANNIBAL CORPSE στο “Kill”το 2006, στο”Evisceration Plague” του 2009 και στο “Torture”του 2012.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Paul Di'Anno's Warhorse

PAUL DI’ANNO’S WARHORSE – Κυκλοφόρησαν νέο EP πριν το ντεμπούτο άλμπουμ

Οι PAUL DI’ANNO’S WARHORSE, το συγκρότημα που έχει δημιουργήσει ο πρώην frontman των Iron Maiden …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *