Ο Μπασίστας Και Ιδρυτικό Μέλος Των ACCEPT Αποχωρεί Από Την Μπάντα

Ο Peter Baltes, μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των ACCEPT, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την μπάντα. Δήλωσε: “Σε όλους τους fans των ACCEPT: Θέλω να ανακοινώσω την αποχώρησή μου ως μπασίστας από τους ACCEPT . Είμαι στην μπάντα από την δημιουργία της. Πολλοί από εσάς ήταν μαζί μας επίσης από τότε. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα υπέροχα χρόνια που μοιραστήκαμε μαζί. Συνεχίστε να είστε Metal.”

Το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των ACCEPT, Wolf Hoffman, σχολίασε: “Περάσαμε δεκαετίες μαζί και ζήσαμε καλές και κακές στιγμές, σκαμπανευάσματα και θυμάμαι κάποιες απίστευτες στιγμές πάνω στη σκηνή. Υπήρχε μία τυφλή κατανόηση μεταξύ μας, προσωπικά και μουσικά, κάτι που είναι πολύ σπάνιο στην βιομηχανία μας.

“Κοιτώντας πίσω, δεν θα ξεχάσω ποτέ τα ανάλαφρα πρώτα χρόνια, τις ατελείωτες ώρες που ξοδέψαμε γράφοντας τραγούδια, παίζοντας ή περιπλανώμενοι στις διάφορες πόλεις που ταξιδέψαμε κάνοντας περιοδεία μαζί. – περνώντας πάντα καλά!”

“Ειδικά τα τελευταία 10 χρόνια, μετά την αναβίωση των ACCEPT, ήταν τόσο χαρούμενα και επιτυχημένα που νόμιζα ότι θα συνεχίζαμε για πάντα και θα ταξιδεύαμε προς το ηλιοβασίλεμα μαζί – ίσως μέχρι ένας από εμάς να έπεφτε νεκρός στη σκηνή. Αλλά υποθέτω πως έκανα λάθος. Δεν επρόκειτο να συμβεί.”

“Το να βλέπω τον Peter να αποχωρεί από τους ACCEPT με ξαφνιάζει απίστευτα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω παρά να του ευχηθώ τα καλύτερα – ελπίζοντας ότι είναι η σωστή απόφαση για εκείνον και ότι θα βρει ό,τι είναι αυτό που ψάχνει…”

“Θα μου λείψει σίγουρα ο μουσικός αδερφός μου! Ένα πράγμα είναι σίγουρο όμως: οι ACCEPT θα συνεχίσουν μπροστά δυναμικά!”

Η μπάντα πρόσθεσε σε μία ξεχωριστή δήλωση: “Είμαστε συντετριμμένοι! Ο Peter χρειαζόταν μία αλλαγή στην ζωή του και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας των ACCEPT και για να τιμήσουμε την συνεισφορά του στη μουσική ιστορία θα πρέπει να του ευχηθούμε να είναι καλά… Πράγματι, οι ACCEPT ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ METAL!”
Το 2016 σε μία συνέντευξη του με το Antihero Magazine, o Hoffmann είπε για την σχέση του με τον Baltes: “Δουλεύουμε μαζί εδώ και 40 χρόνια και κάνουμε παρέα και δεν έχουμε σκοτώσει ο ένας τον άλλον. Είναι φοβερό. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά στα περισσότερα πράγματα, ακόμα και στις περιοδείες. Βλεπόμαστε συνέχεια. Περπατάμε στους δρόμους όταν είμαστε σε περιοδεία. Παίρνουμε πρωινό μαζί και κάνουμε γενικά όλα αυτά τα πράγματα μαζί. Πηγαίνουμε για φαγητό ακόμα και αν δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε.”

Πρόσθεσε: “Ο Peter και εγώ έχουμε κάτι σαν δεσμό μεταξύ μας, ή όπως μπορείς τέλος πάντων να το ονομάσεις αυτό, ο οποίος έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζουμε σε όλα. Υπάρχουν μέρες που δεν βλεπόμαστε και αφήνουμε μία απόσταση για λίγο διάστημα, αλλά τον περισσότερο καιρό δουλεύει αρκετά καλά αυτό μεταξύ μας και γράφουμε μαζί πολύ καλά. Αυτό είναι κάτι σπάνιο και το ξέρω.”

Oι ACCEPT μόλις κυκλοφόρησαν ένα Live set, “Symphonic Terror – Live At Wacken 2017”, μέσω της Nuclear Blast. Περιλαμβάνει ένα μοναδικό show των ACCEPT το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε στις 3 Αυγούστου τους 2017 στο θρυλικό Wacken Open Air festival, όπου η μπάντα έπαιξε το μεγαλύτερο σε διάρκεια και το πιο εντυπωσιακό show της καριέρας τους μπροστά σε 80,000 κόσμου και χιλιάδες fans να τους παρακολουθούν μέσω live stream.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eternal Champion

ETERNAL CHAMPION – Δημοσίευσαν ολόκληρο το νέο album τους σε streaming

Το δεύτερο full length album των epic heavy metallers Eternal Champion, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Νοεμβρίου. Παρ' ολαυτά αν είστε ανυπόμονοι τότε είστε και τυχεροί, γιατί το Ravering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *