Ο Πρώην Drummer Των ANGRA, AQUILES PRIESTER, Κυκλοφόρησε το ‘All Access To Aquiles Priester’s Drumming’ DVD Και Blu-Ray

O drummer Aquiles Priester κυκλοφόρησε μόλις το πρώτο official teaser από το νέο του DVD και Blu-Ray, “All Access To Aquiles Priester’s Drumming”. Το υλικό ηχογραφήθηκε τον Αύγουστο του 2018 στο Harman Experience Center του Los Angeles στην California. Η βιντεοσκόπηση έγινε από την Foggy Films με 12 κάμερες, σχεδιάστηκε από τους παραγωγούς Junior Crelli και Rugde Campos, σε συνεργασία με τον Adair Daufembach ο οποίος φρόντισε για την ηχογράφηση, το μιξάρισμα και το mastering.

Τα pre-orders για το “All Access To Aquiles Priester’s Drumming”θα ξεκινήσουν στις 15 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνουν μία ευκαιρία για τους fans να αγοράσουν ένα εισιτήριο για την προβολή του Blu-Ray στο Sao Paulo της Βραζιλίας. Ο Aquiles θα βρίσκεται επίσης σε ένα εργαστήριο στο Sao Paulo, όπου και θα υπογράψει αυτόγραφα.

Γεννημένος στην Νότια Αφρική, ο Priester έχει συνεργαστεί με μπάντες αλλά και με solo καλλιτέχνες όπως οι: ANGRA, W.A.S.P., HANGAR, MIDAS FATE, PRIMAL FEAR, Paul Di’Anno (πρώην μέλος των IRON MAIDEN), Tony MacAlpine και Vinnie Moore. Είναι επίσης γνωστός για την συμμετοχή του στην πολυσυζητημένη audition για τους DREAM THEATER που έγινε μετά την αποχώρηση του Mike Portnoy από την μπάντα. Ήταν μετά από αυτό το event που ο κιθαρίστας των DREAM THEATER, John Petrucci, πρότεινε τον Priester σε έναν άλλον βιρτουόζο της κιθάρας, τον Tony MacAlpine.

Ο Priester έχει κυκλοφορήσει τρία εκπαιδευτικά έντυπα: το βιβλίο “Inside My PsychoBook: 100 Double Bass Patterns” (2011) καθώς και άλλα δύο DVD με τίτλο “The Infallible Reason Of My Freak Drumming” (2010) και “Top 100 Drum Fills” (2013).

Photo credit: Arthur Galvão

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ TURILLI/LIONE RHAPSODY Ξεκίνησαν Να Συνεργάζονται Με Την NUCLEAR BLAST Και Θα Κυκλοφορήσουν Το Ντεμπούτο Τους Album

TURILLI/LIONE RHAPSODY – η μπάντα που περιλαμβάνει τα original μέλη των RHAPSODY, Luca Turilli και …

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *