Oι Anthem Yπέγραψαν στην Nuclear Blast

Οι Ιάπωνες βετεράνοι της παραδοσιακής heavy metal σκηνής, Anthem , υπέγραψαν συμβόλαιο με την Nuclear Blast Records για να εισχωρήσουν στην παγκόσμια αγορά. Το νέο τους album θα είναι τα καλύτερα hits της καριέρας τους, ξαναηχογραφημένα με αγγλικούς στίχους και θα κυκλοφορήσει τον επερχόμενο Μάρτιο.

Το μιξάρισμα και η παραγωγή έγιναν από τον παραγωγό/μηχανικό Jens Bogren, γνωστός για τη δουλειά του με πολλούς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο για αυτή τη κυκλοφορία είναι ότι όλα τα τραγούδια εκτός του “Venom Strike” γράφτηκαν μετά το reunion του 2001 – αποδεικνύοντας ότι οι Anthem δεν χρειάστηκε ποτέ να στηριχτούν αποκλειστικά στις παλιές τους δόξες.

Αυτή η συλλογή από ξαναηχογραφημένα tracks, Nucleus, περιλαμβάνει μία ποικιλία από τα κλασσικά τραγούδια των Anthem.

Naoto Shibata (μπάσο): “Το album μας Nucleus, με τα ξαναηχογραφημένα τραγούδια μας με αγγλικούς στίχους, θα κυκλοφορήσει παγκόσμια στις 29 Μαρτίου του 2019. Ο τίτλος αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι αυτή η δουλειά είναι ο πυρήνας των Anthem. Είμαι υπερήφανος που θα κυκλοφορήσουμε παγκόσμια αυτό το album λίγο πριν την 35η επέτειό μας με το τωρινό line up και νιώθω επίσης μεγάλη τιμή από τα βάθη της καρδιάς μου που θα μπορέσουμε να το παρουσιάσουμε στους fans μας. Ως Anthem θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να εξελισσόμαστε, πάντα κοιτάζοντας το μέλλον. Εύχομαι να απολαύσετε όλοι το Nucleus.”

Akio Shimizu (κιθάρα): “Επιτέλους τα ξαναηχογραφημένα μας Hits με αγγλικούς στίχους, Nucleus, πρόκειται να κυκλοφορήσουν παγκόσμια! Έβαλα όλη μου τη υπερηφάνεια σε αυτό. Αυτά τα 13 τραγούδια δεν ήταν καθόλου εύκολα. Παρ’όλ’αυτά, πιστεύω πως έχουν πιάσει εξ ολοκλήρου τον ήχο και την έκφραση των σημερινών Anthem και ταυτόχρονα παραμένουν αληθινά στα original κομμάτια. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που η μουσική μας θα μπει στην παγκόσμια αγορά και εύχομαι να υπάρξουν καινούριες ευκαιρίες. Παρακαλώ να τα ακούσετε και να νιώσετε όλες τις λεπτομέρειες του album με το φρέσκο μιξάρισμα του Jens Bogren.”

Yukio Morikawa (φωνητικά): “Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που έγινα μέλος των Anthem. Μπορώ να πω πως οι μουσικές μου δραστηριότητες έχουν υπάρξει πολλές και ταυτόχρονα ολοκληρωτικές, περιλαμβάνοντας δύο albums, μερικά video και πολλές live συναυλίες. Και πρέπει να πω πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μέσα στο 2019 επιτέλους οι Anthem θα κυκλοφορήσουν παγκόσμια ένα album, με τα ξαναηχογραφημένα hits. Το ότι τραγούδησα όλα τα tracks στα Αγγλικά δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμένα αλλά ελπίζω ότι αυτό το album θα δείξει στον κόσμο ότι η Ιαπωνία έχει μία μπάντα σαν εμάς που αγαπά τόσο πολύ την metal. Ελπίζω να απολαύσετε το Nucleus.”

Isama Tamaru (drums): “Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε παγκόσμια τα ξαναηχογραφημένα μας hits με το album Nucleus. Αυτή τη στιγμή έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την τωρινή μουσική των Anthem και με τον τρόπο μας να μην το αφήσουμε μόνο στην Ιαπωνία αλλά να το μοιραστούμε και με όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ακούσετε με προσοχή την δουλειά στον ήχο που έγινε από τον Jens Bogren, με τον οποίο δουλέψαμε μαζί για πρώτη φορά. Με το σημερινό μας lineup, έχουμε περάσει από πολλές αλλαγές αντιμετωπίζοντας πολλά καινούρια πράγματα, κάτι που έκανε τον δεσμό μεταξύ των μελών της μπάντας καθώς και τον συνεργατών, πιο δυνατό. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους fans που μας στηρίζουν τόσα χρόνια.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eternal Champion

ETERNAL CHAMPION – Δημοσίευσαν ολόκληρο το νέο album τους σε streaming

Το δεύτερο full length album των epic heavy metallers Eternal Champion, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Νοεμβρίου. Παρ' ολαυτά αν είστε ανυπόμονοι τότε είστε και τυχεροί, γιατί το Ravering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *