ARTAMENE – Θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Ziggurat”

Η Ιρανική νεοσύστατη Thrash Metal μπάντα ARTAMENE υπέγραψαν με την Wormholedeath Records, για το νέο ντεμπούτο άλμπουμ “Ziggurat”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου 2022.

Δήλωση της μπάντας:
“Οι ARTAMENE είναι ευγνώμονες  και ενθουσιασμένοι, που είναι μέρος της οικογένειας των WormholeDeath. Έχουμε μεγάλες ελπίδες, για συνεχή επιτυχία με τη νέα μας δισκογραφική. Hail the metal!”

Σε έναν κόσμο όπου η ανθρωπότητα παλεύει με την κατάθλιψη, την προδοσία, τον φόβο και το σκοτάδι, περιμένοντας έναν σωτήρα να τους οδηγήσει στην ουτοπία, οι ζωές τους χάνονται μέσα σε κενές ελπίδες. Θυσιάζουν τη ζωή τους σε κάθε σκαλοπάτι της άπειρης σκάλας του Ziggurat για να κρατήσουν την κίνηση μέσα σε αυτό το χάος μέχρι να φτάσουν στη σωτηρία και η βροχή να ξεπλύνει τα βάσανά τους. Αφήστε τις καρδιές σας να λάμψουν μέσα από αυτή τη μαυρισμένη γη και ξεκινήστε το δύσκολο μονοπάτι της κατάργησης των φραγμών και των προκαταλήψεων.

Αυτό το άλμπουμ ξεκινάει με το “Infinite Escape” το οποίο περιγράφει έναν άνθρωπο, που είναι απελπισμένος, χωρίς θέληση να συνεχίσει κι έτσι πήρε το ρίσκο να δει τι θα του φέρει το αύριο και βγήκε από τη μοναξιά του, αλλά ο φόβος παραμένει όπως ξεκινάει το δεύτερο κομμάτι το οποίο ονομάζεται “Fear of Darkness”. Tο σκοτάδι θέλει ακόμα να τον φέρει πίσω, έτσι πρέπει να αντιμετωπίσει τον χαοτικό κόσμο αν δεν θέλει να γίνει ο άνθρωπος που ήταν κάποτε και έτσι ξεκινάει το τρίτο κομμάτι “Heavy Motion”, όπου πρέπει να συνεχίσει το ταξίδι του μέσα από τις φλόγες και τη φωτιά  και να φυλάξει την οργή του για τους καταδικασμένους ανθρώπους της ελευθερίας. Σε αυτό το στάδιο, η εκδίκηση γίνεται εύκολη όταν θέλουν να σε καταστρέψουν, κι  αυτό είναι που λέμε για το κομμάτι νούμερο τέσσερα “Mayhem”.

Το “Shining Black” είναι το επόμενο, το οποίο είναι ένα ορχηστρικό κομμάτι που αντανακλά το συναίσθημα όλων όσων έχουμε δει και νιώσει μέχρι τώρα, μέσα από αυτό το ταξίδι. Είμαστε στην κορυφή έχουμε φτάσει στο “Inshushinak” ο θεός των νεκρών και του κάτω κόσμου, ακριβώς όπως ο Άδης, ο αρχαίος Έλληνας θεός, αλλά αυτός είναι ένας θεός από την αρχαία Shush, μια περιοχή στο Ιράν. Τώρα έχουμε δει τα πάντα και είμαστε στην κορυφή του κόσμου και ήρθε η ώρα να πέσουμε κάτω και να ενταχθούμε στο παντοδύναμο Inshushinak. Ο θάνατος είναι κοντά και έτσι ξεκινούν τα δύο επόμενα κομμάτια στο τέλος του άλμπουμ, “Rain of Paradise” και “Petrichor”. Ήρθε η ώρα για αναγέννηση, μια νέα ζωή, ένα νέο ξεκίνημα κι έτσι συνεχίζεται η ζωή. Το Ziggurat είναι βασισμένο στην αρχαία ιρανική μυθολογία, στην οποία προσπαθήσαμε να δείξουμε την ανθρώπινη ζωή στην εποχή που ζούμε, ειδικά εμάς τους ίδιους, ως ιρανική metal μπάντα που χαρακτηρίζονται ως λάτρεις του σατανά και κατηγορούνται ως αντι-πολιτιστικό κύμα και να το συσχετίσουμε με την ιστορία που ειπώθηκε.

Ziggurat

1.Infinite Escape

2.Fear Of Darkness

3.Heavy Motion

4.Mayhem

5.Shining Black

6.Inshushinak

7.Rain Of Paradise

8.Petrichor

Line Up:

Pedram Shitrah/Lead Guitar/Founder

Pooya Shitrah/Drums/Founder

Ali Karimi/Rhythm Guitar

Soheil Avakh/Vocal

Yahya Rahmani/Bass Guitar

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρήστος Χριστοδούλου

Ο Χρήστος Χριστοδούλου της Sirens records στο Metalourgio Πέμπτη 28 Ιουλίου φιλοξενούμενος στην εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙγνώση

Πέμπτη 28 Ιουλίου, στην εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙ-γνώση (20:00-22:00) στο Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine φιλοξενούμε …

Leave a Reply

Your email address will not be published.