Ο Frontman Των OVERKILL “Blitz” Τραγουδάει το ‘Overkill’ Των MOTÖRHEAD

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το video στο οποίο ο τραγουδιστής των OVERKILL, Bobby “Blitz” Ellsworth, παρουσιάζει το κλασσικό “Overkill” με την μπάντα-αφιέρωμα στους MOTÖRHEAD, HEADMOTÖR, στις 22 Φεβρουαρίου στο Jamesburg του New Jersey (το video βιντεοσκοπήθηκε και δημοσιεύτηκε από τον Chaney Weiner). Το event ήταν μία μαγνητοσκόπηση από το πάρτυ που πραγματοποιήθηκε για το 19ο studio album των OVERKILL, “The Wings Of War”, το οποίο κυκλοφόρησε εκείνη την ημέρα μέσω της Nuclear Blast.

Σε μία συνέντευξή του το 2016 με το “Talking Metal”, o Ellsworth ανακάλεσε την πρώτη του περιοδεία με τους MOTÖRHEAD, πάνω από τρεις δεκαετίες πίσω. “Ήμασταν το τρίο SLAYER, MOTÖRHEAD και OVERKILL και νομίζω ότι ο δίσκος που έκαναν τότε ήταν ο ‘1916’” δήλωσε. “Ήταν όταν είχαν δύο κιθαρίστες, τον Phil Campbell και τον Würzel [Michael Burston], και τον Lemmy, προφανώς, και τον [Phil] ‘Philthy Animal’ Taylor στα drums. Μέσα σε αυτά τα χρόνια θα συναντιόμουν με αυτούς τους ανθρώπους. Ο Würzel είχε φύγει και ο Mikkey Dee είχε έρθει στα drums και ο Lemmy θα θυμόταν ακόμα το όνομά σου: ‘Hey, Bobby Blitz, πώς είσαι; Ή ‘ Hey, Bobby Blitz, έλα στο καμαρίνι μου.

’”Συνέχισε: “Πολλές από τις αναμνήσεις μου από αυτόν είναι προσωπικές, αλλά αυτή ήταν δημόσια: Το 2008, η περιοδεία μαζί τους στην Ευρώπη. Ήμασταν στην Γερμανία στο τελευταίο show και ο φωτιστής, Big Eric, λέει, ‘O Lemmy θέλει να σε δει για λίγα λεπτά.’ Και μου λέει, “Θέλω να τραγουδήσεις το ‘Overkill’ μαζί μου απόψε.’ Και εγώ απάντησα, “Αυτό πρόκειται να είναι φοβερό.’ Ήξερα το τραγούδι αλλά είχα άγχος καθώς θα το τραγουδούσα με αυτόν που το έγραψε. Έγραψα την πρώτη λέξη από κάθε στροφή στο χέρι μου. Όταν έχει την πρώτη λέξη της στροφής, είσαι εντάξει. Εκείνος με έπιασε στην μέση του τραγουδιού και φώναξε στο μικρόφωνο: ‘Σκονάκια!’ μπροστά σε 10,000 τρελών MOTÖRHEAD fans στο Βερολίνο. Πανικοβλήθηκα και πήδηξα μέσα στο κοινό. Ακόμα και μέχρι σήμερα μπορώ να δω να σχηματίζεται στο στόμα του η λέξη ‘Σκονάκια!’”

To “The Wings Of War” ηχογραφήθηκε στο Gear Recording Studio στο New Jersey, στο SKH Studio στην Φλόριντα και στο Jrod Productions με τον μηχανισμό να έχει αναλάβει ο D.D. Verni και ο κιθαρίστας Dave Linsk. Η παραγωγή του album έγινε από την μπάντα ενώ ο Chris “Zeuss” Harris ανέλαβε το μιξάρισμα και το mastering. O Travis Smith (NEVERMORE, OPETH, SOILWORK, DEATH) για άλλη μια φορά ανέλαβε το artwork του album.

To “The Wings Of War” είναι το ντεμπούτο album του Jason Bittner (SHADOWS FALL, FLOTSAM AND JETSAM) με τους OVERKILL, o οποίος έγινε μέλος της μπάντας το 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wormrot – ανακοίνωση Ευρωπαϊκής περιοδείας το καλοκαίρι

Η Grindcore band Wormrot από την Σιγκαπούρη  επιβεβαιώνουν τουλάχιστον δύο μηνών διάρκειας καλοκαιρινής περιοδείας στην …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *