Ακούστε Το Καινούριο Τραγούδι Των CANDLEMASS Σε Συνεργασία Με Τον Τραγουδιστή JOHAN LӒGQVIST

Το “The Omega Circle”, το ολοκαίνουριο τραγούδι των Σουηδών θρύλων του doom metal, CANDLEMASS, κυκλοφόρησε και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Το τραγούδι αποσπάστηκε από το 12ο album της μπάντας, “The Door To Doom”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου του 2019 μέσω της Napalm Records. Ο δίσκος ακολουθεί χωρίς καμία έκπληξη το θέμα του εγκεφάλου, στιχουργού και μπασίστα, Leif Edling, που έχει εγκαθιδρυθεί τα τελευταία χρόνια: επική, παγκοσμίου επιπέδου doom metal που βασίζεται σε τεράστια riffs.

Το “The Door To Doom” περιλαμβάνει τον τραγουδιστή Johan Lӓngqvist, που πρόσφατα επέστρεψε στη μπάντα και αντικατέστησε τον frontman των CANDLEMASS, Mats Levén . Επίσης, στον συγκεκριμένο δίσκο εμφανίζεται ο Tony Iommi των BLACK SABBATH, ο οποίος κάνει guest solo στο “Astorolus – The Great Octopus”.

Ο Iommi δήλωσε: “Οι CANDLEMASS είναι μία τεράστια δύναμη από την Σκανδιναβία και πάντα αναγνώριζαν την επιρροή που είχαμε στη μουσική τους. Με ρώτησαν εάν ήθελα να συμμετάσχω σε ένα κομμάτι, κάτι που ακούστηκε πολύ καλό και σκέφτηκα ‘Γιατί όχι;’”

O Edling πρόσθεσε: “Νιώθουμε μεγάλη τιμή που ο Tony Iommi είπε ναι σε αυτή την συνεργασία και θα παίξει το solo στο “Astorolus”. Το τραγούδι στάλθηκε στον manager του και εκείνος συμφώνησε να τραγουδήσει ο Iommi στο συγκεκριμένο track! Για εμένα προσωπικά, αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο Tony Iommi ήταν πάντα ο ήρωάς μου και με οδηγούσε σε ό,τι αφορά την metal, έτσι το να ακούω ότι του αρέσει το τραγούδι και ότι θα ήθελε να παίξει σε αυτό με ανατρίχιασε! Είμαι ακόμα σε σοκ! Αλλά τα εύσημα σε εκείνον που είναι τόσο cool και το άκουσε. Του βγάζω το καπέλο! Ο Tony Iommi είναι και θα είναι για πάντα Θεός!”

Το tracklist του “The Door To Doom”:
01. Splendor Demon Majesty
02. Under The Ocean
03. Astorolus – The Great Octopus (feat. Tony Iommi)
04. Bridge Of The Blind
05. Death’s Wheel
06. Black Trinity
07. House Of Doom
08. The Omega Circle

Ο Lӓngqvist τραγούδησε στο ντεμπούτο album των CANDLEMASS, “Epicus Doomicus Metallicus” του 1986, πριν φύγει από την μπάντα και αντικατασταθεί από τον Messiah Marcolin.

Το πρόσφατο full-length album των CANDLEMASS, “Psalms For The Dead”, κυκλοφόρησε το 2012 μέσω της Napalm Records. Ήταν το τελευταίο album των CANDLEMASS με τον τραγουδιστή Robert Lowe, ο οποίος έφυγε από την μπάντα λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του.

Τα μέλη των CANDLEMASS:
Leif Edling: Bass
Mats “Mappe” Björkman: Guitars
Jan Lindh: Drums
Lars “Lasse” Johansson: Guitars
Johan Längqvist: Vocals

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Sadistic Force

SADISTIC FORCE – Έτοιμο το δεύτερο άλμπουμ

Οι Τεξανοί black/thrash metallers SADISTIC FORCE έχουν ετοιμάσει το δεύτερο full length άλμπουμ τους, με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *