Οι CANNIBAL CORPSE Προσθέτουν Στο Line Up Τους Τον Κιθαρίστα ERIK RUTAN Για Τις Επερχόμενες Περιοδείες Τους

Οι death metallers από την Florida, CANNIBAL CORPSE, μόλις ανακοίνωσαν 19/1/2019 τον Erik Rutan ως αντικαταστάτη του Pat O’Brien για τις επερχόμενες περιοδείες της μπάντας. Ο Rutan θα εμφανιστεί live με την μπάντα για το “Decibel Magazine Tour” και για την επερχόμενη τελευταία περιοδεία των SLAYER που θα γίνει τον Μάιο μαζί με τους LAMB OF GOD και AMON AMARTH.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι δυναμικοί αυτοί death metallers θα συνεργαστούν. Ο Rutan έχει αναλάβει την παραγωγή τεσσάρων albums των CANNIBAL CORPSE (“Kill”, “Evisceration Plague”, “Torture”, “Red Before Black”) και είναι μοναδικά ικανός να αναλάβει αυτόν τον ρόλο – είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους κιθαρίστες του death metal και είναι γνωστός για την περίοδο που δούλεψε μαζί με τους MORBID ANGEL (οι οποίοι ήταν headliners στην “Decibel” περιοδεία μαζί με τους CANNIBAL) από τα ‘90s μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του 2000, καθώς επίσης και για την δουλειά του ως τραγουδιστής/κιθαρίστας και παραγωγός για την τωρινή του μπάντα, HATE ETERNAL.

Ο O’Brien συνελήφθη στις 10 Δεκεμβρίου με κατηγορίες επίθεσης σε αστυνομικό και για διάρρηξη κατοικημένης οικίας καθώς και άσκηση βίας. Οι αρχές λένε ότι διέρρηξε το σπίτι και έπειτα επιτέθηκε σε αστυνομικό με μαχαίρι.

Ο O’Brien εισέβαλε χωρίς άδεια σε ένα σπίτι στο Northdale της Florida και φώναξε ότι “η κάθαρση (η ‘Αρπαγή των πιστών’ σε ακριβή μετάφραση) έρχεται”, πριν σπρώξει μία γυναίκα στο έδαφος. Έπειτα επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό και ακινητοποιήθηκε με teaser.

Λιγότερο από μισό μίλι μακριά από το σημείο που συνελήφθη ο O’Brien, ξέσπασε φωτιά στο σπίτι που νοίκιαζε, με τις φλόγες να βγαίνουν από την οροφή του σπιτιού. Οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα στο σπίτι του O’Brien μία μεγάλη ποσότητα όπλων καθώς και πιθανώς εκρηκτικές συσκευές.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου ο O’Brien συνελήφθη δεν μίλησε στις κάμερες αλλά δήλωσε στο Action News του ABC ότι νόμιζε πως ο κιθαρίστας είχε παραισθήσεις όταν του μίλησε και ισχυρίστηκε πως “κάποιος τον κυνηγούσε”. Επίσης πρόσθεσε πως ο O’Brien φαινόταν φοβισμένος και σε ένα σημείο κρύφτηκε μάλιστα στην ντουλάπα.

Σε μία πρώτη εμφάνιση στο δικαστήριο στις 11 Δεκεμβρίου, ένας δικαστής του Hillsborough County είπε στον 53χρονο μουσικό, οποίος ήταν δεμένος με ένα προστατευτικό γιλέκο (anti-suicide vest) με τα χέρια και τους αστραγάλους του δεμένους μεταξύ τους, ότι θα έπρεπε πρώτα να περάσει μία εξέταση για ναρκωτικά και μετά θα του επιτρεπόταν να αφεθεί ελεύθερος.

Ο O’Brien αφέθηκε ελεύθερος από την φυλακή του Hillsborough County στις 14 Δεκεμβρίου, αφού κατέθεσε πρόστιμο εγγύηση ύψους 50,000$.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *