Οι CANNIBAL CORPSE προετοιμάζονται να ξεκινήσουν το νέο τους δίσκο

cannibal corpse working on a new album

Οι CANNIBAL CORPSE, με βάση τη Φλώριντα, προετοιμάζονται να μπουν στο στούντιο να ξεκινήσουν για το επόμενο άλμπουμ τους, το οποίο θα βγει τον επόμενο χρόνο, που θα είναι η συνέχεια του τελευταίου τους άλμπουμ “Red Before Black” του 2017.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα τους στα  socials, είπαν: “Ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξη σας για το “Red Before Black” και για τις περιοδείες μας προωθώντας τη δουλειά μας. Ήρθε η ώρα να μπούμε στις κρύπτες και να ξεκινήσουμε δουλειά για τον επόμενο δίσκο μας. Συνεχίστε να στηρίζετε το death metal και στη νέα δεκαετία!”

Το άλμπουμ Red Before Black ηχογραφήθηκε στη Φλώριντα με παραγωγό τον Erik Rutan (SOILENT GREEN,HATE ETERNAL) ο οποίος προηγουμένως είχε δουλέψει με τους CANNIBAL CORPSE  στο άλμπουμ “Kill” του 2006, στο “Evisceration Plague” του 2009, και στο “Torture” του 2012.

O Rutan πρωτοεμφανίστηκε με τους CANNIBAL CORPSE στην έναρξη του ‘DECIBEL MAGAZINE TOUR’ το Φεβρουάριο στο Σαν Αντώνιο. Έπαιξε με την μπάντα ως  προσωρινός αντικαταστάτης του κιθαρίστα Pat O’ Brien, που συνελήφθη το Δεκέμβριο του 2018 για διάρρηξη και επίθεση σε αστυνομικό την ίδια στιγμή που το σπίτι του καιγόταν στη Φλώριντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

napalm death scum puzzle

NAPALM DEATH – Σε παζλ το Scum και το Utopia Banished

Οι  NAPALM DEATH θα μας υποβάλουν  σε «παζλ θεραπεία» αυτό το φθινόπωρο. Το “Scum” και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *