Ο αρχικός ντράμερ των Carcass KEN OWEN βγάζει σε δημοπρασία το drum kit που έπαιζε στα ‘Necroticism’ και ‘Heartwork’

carcass ken owen auction

Ο πρώτος ντράμερ των CARCASS, Ken Owen θα πουλήσει μέσω  δημοπρασίας το drum kit, το οποίο χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, στα κλασικά άλμπουμ του συγκροτήματος “Necroticism – Descanting The Insalubrious” (1991) και “Heartwork” (1993). Σκοπός της δημοπρασίας είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοράσει ο Ken έναν νέο υπολογιστή, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να δημιουργεί μουσική. Μαζί με το drum kit περιλαμβάνεται ένα κορνιζαρισμένο πιστοποιητικό αυθεντικότητας, υπογεγραμμένο από τον Owen, μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία του Owen που υπογράφει το πιστοποιητικό, μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία του Ken πίσω από το drum kit και ένα κορνιζαρισμένο μπλουζάκι CARCASS, όπως το φοράει ο Ken στις φωτογραφίες.

Τον Φεβρουάριο του 1999, ο Owen υπέστη μια σχεδόν θανατηφόρα εγκεφαλική αιμορραγία, αφήνοντάς τον σε κώμα για πάνω από 10 μήνες. Ως αποτέλεσμα, να μην μπορεί να παίξει όπως παλιά! Όταν οι CARCASS επανενώθηκαν το 2007, τη θέση του ντράμερ ανέλαβε ο  Daniel Erlandsson και αργότερα, ο Daniel Wilding.

Ο Ken φέρεται να έδωσε την έγκρισή του στον μπασίστα/τραγουδιστή Jeff Walker και τον κιθαρίστα Bill Steer να συνεχίσουν με τους CARCASS και ήταν υποστηρικτικός κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ηχογράφησης του άλμπουμ “Surgical Steel” του 2013.

Ο τίτλος του τελευταίου άλμπουμ των CARCASS, “Torn Arteries”, παραπέμπει σε ένα παλιό demo που δημιούργησε ο Owen τη δεκαετία του 1980.

ken owen auction kit

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Vektor

VEKTOR – Ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες για την Ευρωπαϊκή περιοδεία

Οι πρόσφατα επανενωμένοι tech thrashers VEKTOR ανακοίνωσαν μια ευρωπαϊκή περιοδεία που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *