Ο Dave Mustaine Έκανε cover με την κόρη του το ‘come together’ των Beetles για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του Αλτζχάιμερ

Dave MustaineΟ frontman των MEGADETH, Dave Mustaine και η 21χρονη κόρη του, Electra Mustaine,  δημοσίευσαν ένα cover του κλασικού κομματιού των BEATLES, “Come Together”, ως μέρος του κινήματος “Music Moments” του Alzheimer’s Association (βίντεο παρακάτω).
Στο μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο, η Electra Mustaine έγραψε:
“Come together! Τώρα… σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!
“Ορίστε ένα  μικρο κομμάτι # MyMusicMoment με τον μπαμπά μου, @davemustaine, τον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να χάσω! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Mustaine μένουνε σπίτι. Ελπίζουμε να κάνετε κι εσείς! Πλένετε τα χέρια σας, αποφεύγετε τις συναθροίσεις, και παραμείνετε υγιείς.”
Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Alzheimer’s Association κυκλοφόρησε το “Music Moments”, μια συλλογή από νέες ηχογραφήσεις και ακυκλοφόρητα κομμάτια από βραβευμένους καλλιτέχνες, τιμώντας την προσωπική  και συναισθηματική σύνδεση μεταξύ της μουσικής και των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής που ποτέ δεν θα θέλαμε να χάσουμε από το Αλτσχάιμερ και κάθε άλλη παρόμοια ασθένεια. Το “Music Moments” είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες  streaming.
Το “Music Moments” είναι μια συλλογή  με πολλά είδη μουσικής  και με συγκινητική αφήγηση, που δημιουργήθηκε για να υπερασπιστεί τον αγώνα για έναν κόσμο χωρίς τη νόσο του Alzheimer και διατίθεται σε δύο μέρη: ένα άλμπουμ και μια σειρά βίντεο με υλικό πίσω από τα παρασκήνια.
Αυτό το πρωτότυπο έργο είναι μια προσπάθεια να αναδειχθεί ο τρόπος με τον οποίο η μουσική σηματοδοτεί τις πιο σημαντικές στιγμές και τους ανθρώπους στη ζωή μας, αυξάνοντας παράλληλα την ευαισθητοποίηση για τη νόσο του Αλτσχάιμερ και εμπλέκοντας το κοινό σε συνομιλία, για να προωθήσει τον καλό αυτό σκοπό.
Σε μια προσπάθεια για να αυξήσει την προσοχή και την ευαισθητοποίηση για τη νόσο του Αλτσχάιμερ και για όλες τις άλλες παρόμοιες ασθένειες, το “Music Moments” του Alzheimer’s Association δημιούργησε ένα κίνημα που ενθαρρύνει τους ακροατές να μοιράζονται τις δικές τους μουσικές στιγμές με το #MyMusicMoment στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η πεθερά του Dave Mustaine, η 76χρονη Sally Estabrook, βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο της νόσου του Alzheimer. Βρέθηκε νεκρή τον Νοέμβριο του 2014. Πριν από το θάνατό της, “δεν μπορούσε να αρθρώσει τρεις λέξεις μαζί”, δήλωσε ο Dave στον ραδιοφωνικό σταθμό 101 KGB του Σαν Ντιέγκο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Death Dealer

DEATH DEALER – Κυκλοφορούν το album τους Conquered Lands μαζι με νέο video clip

Η power metal μπάντα DEATH DEALER με frondman τον Ross the Boss κυκλοφόρησε σήμερα 13 Νοεμβρίου το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους Conquered Lands όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας και μαζί με αυτό δημοσίευσαν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *