Ο DAVE MUSTAINE Των MEGADETH Μιλάει Για Το Επερχόμενο Album: ‘Η Μουσική Είναι Γρήγορη Και Δυνατή’

O Dave Mustaine, μίλησε για την διαδικασία δημιουργίας του 16ου studio album τους το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019.

Ανέβασε στο twitter την Τρίτη (25 Δεκεμβρίου): “Θα κάνω για λίγο στην άκρη τα social media για τις προετοιμασίες του καινούριου album. Δεν έχω αρκετό χρόνια για να κάνω την/τις δουλειά/-ές μου.

“Η πρόοδος είναι καλή. Η μουσική είναι γρήγορη και δυνατή. Και οι τέσσερίς μας [τα μέλη των MEGADETH] συνεισφέρουμε. Τα πράγματα είναι καλά. Ενημερωθείτε για περισσότερα στο Megadeth.com μέχρι να τελειώσουμε το 16ο LP. Βιάζομαι! Αλήθεια!”

Η παραγωγή των sessions των MEGADETH για τον καινούριο δίσκο έγινε σε συνεργασία με τον Chris Rakestraw, ο οποίος είχε ξαναδουλέψει νωρίτερα στο album “Dystopia”.

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, ο Mustaine επιβεβαίωσε στο Guitar World ότι οι MEGADETH δούλευαν σε καινούριο υλικό μετά το “Dystopia”. “Δουλεύουμε εδώ και δύο εβδομάδες τώρα”, είπε. “Όλα τα μέλη της μπάντας είναι σπίτι και γράφουν ιδέες κρατώντας τα riffs συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Και ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στο υλικό του άλλου. Και όταν τελειώσουμε θα αρχίσω να τα συγκεντρώνω όλα.”

Όταν ρωτήθηκε αν θα δούμε καινούρια μουσική από τους MEGADEATH το 2019, ο Mustaine απάντησε: “Φυσικά. Σίγουρα. Ένα καινούριο album, θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι 95%. Και το λιγότερο σίγουρα ένα τραγούδι, θα έλεγα αυτό θα γίνει 100%. Χωρίς ερώτημα.”

Η επερχόμενη προσπάθεια των MEGADETH θα είναι η πρώτη κυκλοφορία που θα συμπεριλαμβάνει τον drummer Dirk Verbeuren ο οποίος είναι εδώ και δύο χρόνια επίσημο μέλος της μπάντας.

Ο Dave δήλωσε στο “Rock Talk Witch Mitch Lafon” πίσω στον Ιούνιο ότι ένα μέρος της καινούριας μουσικής των MEGADETH θα είναι πιο extreme από οτιδήποτε έχει κάνει μέχρι τώρα η μπάντα. “Το υλικό που παίζει ο Dirk είναι τρομακτικό,” είπε. “Δεν ξαναείχαμε ποτέ στο παρελθόν αυτά τα δυνατά στοιχεία στην μουσική μας και μερικά μέρη των drums είναι εκπληκτικά. Με κάνει καλύτερο κιθαρίστα πάλι, κάτι που αγαπώ. Αλλά δεν περίμενα ότι θα παίζαμε ποτέ ξανά κάτι τόσο γρήγορο και επιθετικό.”

Το “Dystopia” ήταν το πρώτο album των MEGADEATH με τον κιθαρίστα Kiko Loureiro, ο οποίος ήταν νωρίτερα γνωστός από την δουλειά του με τους ANGRA.

Η πρώτη Megacruise των MEGADEATH έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το επόμενο φθινόπωρο. Μέρα εκκίνησης θα είναι η 23η Οκτωβρίου του 2019 στο Λος Άντζελες και θα επισκεφτούν το San Diego και την Ensenada του Μεξικού πριν επιστέψουν στο Λος Άντζελες στις 18 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *