Ο Dave Mustaine Ανέβασε βίντεο στο ράντζο του

Dave MustaineΟ mainman των MEGADETH, Dave Mustaine, ανέβασε ένα βίντεο όπου βγάζει το πόνυ του, Rocky, έξω για μια βόλτα στο ράντζο του στα περίχωρα του Νάσβιλ στο Τενεσί. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Σύμφωνα με δημόσια αρχεία, το σπίτι του Mustaine στο Franklin κοστίζει ακόμα  στην αγορά 2.498 εκατομμύρια δολάρια. Το κτήμα του Dave Mustaine καταλαμβάνει 11 στρέμματα και  περιλαμβάνει ένα σπίτι περίπου 6.842 τετραγωνικών ποδιών που χτίστηκε το 2003. Έχει περιφραγμένα βοσκοτόπια και ένα μονοπάτι ιππασίας που συνορεύει με το σπίτι, τέσσερις σταύλους, έναν αχυρώνα και μεγάλη αποθήκη με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Στο σπίτι υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, ένα γραφείο/στούντιο ηχογράφησης, γυμναστήριο και βιβλιοθήκη. Υπάρχει επίσης ανελκυστήρας για να εξυπηρετούνται και οι δύο όροφοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUBFIRE – Aνακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Symmetric Records

Οι power metallers SUBFIRE, με έδρα την Αθήνα, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Symmetric Records. Η μπάντα εχει στο ενεργητικό της, δυο demos, Freedom of Heaven 2007 και Immortality 2009, ενώ το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *