Η τοποθέτηση του David Ellefson και των MEGADETH για το υλικό προσωπικών στιγμών του που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

David Ellefson Megadeth

Ο μπασίστας των MEGADETH, David Ellefson, κατηγορήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι παρενόχλησε μια ανήλικη θαυμάστρια , με ανταλλαγές μηνυμάτων και βιντεοκλήσεις που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο. Ο Ellefson είπε ότι, το «σίγουρα ενοχλητικό» υλικό που διέρρευσε δεν ήταν κάτι για το οποίο ήταν περήφανος, αλλά τονίζει ότι το υλικό βγήκε εκτός πλαισίου και χειραγωγήθηκε για να προκαλέσει τη μέγιστη ζημιά στη φήμη μου, την καριέρα και την οικογένειά του.

Ο Ellefson εξέδωσε μια δήλωση, λέγοντας:»

«Όπως ίσως γνωρίζετε ή όχι, ορισμένες ιδιωτικές και προσωπικές συνομιλίες και αλληλεπιδράσεις έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο, κυκλοφόρησαν με κακή πρόθεση από τρίτο μέρος που δεν είχε εξουσιοδότηση να τα έχει ή να τα μοιραστεί. Αν και είναι σίγουρα ενοχλητικό, θέλω να το αντιμετωπίσω όσο το δυνατόν πιο ανοιχτά και ειλικρινά.

«Όσο κι αν δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος, αυτές ήταν ιδιωτικές, ενήλικες αλληλεπιδράσεις που όμως έχουν ληφθεί εκτός πλαισίου και χειραγωγούνται για να προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά στη φήμη μου, την καριέρα και την οικογένειά μου.

«Το δεύτερο εμπλεκόμενο μέρος έχει κάνει μια δήλωση την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Την ευχαριστώ που το έκανε και ελπίζω ότι αυτό αποσαφηνίζει ότι η κατάσταση δεν ήταν καθόλου όπως παρουσιάστηκε. ”

Η θαυμάστρια που φέρεται να πρωταγωνιστεί στην ιστορία, με δημοσίευση της παραδέχεται ότι ήταν η ίδια που συνομιλούσε και συμμετείχε σε από κοινού βιντεοκλήσεις με τον Ellefson, κι επιπλέον παραδέχεται ότι η ίδια, κατέγραφε και κοινοποιούσε αυτό το υλικό στο διαδίκτυο, χωρίς την άδεια του Ellefson, ξεκαθάρισε ότι όλες οι επαφές έγιναν με δική της πρωτοβουλία και παρότρυνση, ενώ σε κανένα στάδιο της επικοινωνίας της με το διάσημο μπασίστα δεν ήταν ανήλικη, και κάθε ανταλλαγή υλικού μεταξύ τους έγινε με δική της συγκατάθεση, κάνοντας έκλυση να σταματήσει η διακίνηση του εν λόγω υλικού στο διαδίκτυο.

Έκτοτε ο David Ellefson έκανε τα κοινωνικά του μέσα ιδιωτικά.

Οι MEGADETH έκαναν μια δήλωση για την υπόθεση :

« Γνωρίζουμε τις πρόσφατες κατηγορίες σχετικά με τον David Ellefson και παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις. Καθώς σχετιζόμαστε μεταξύ μας καλλιτεχνικά και επιχειρηματικά, όλοι γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, σαφώς υπάρχουν πτυχές της ιδιωτικής ζωής του David , που έχει κρατήσει στον εαυτό του.

«Καθώς ξεδιπλώνεται αυτή η κατάσταση, είναι σημαντικό να ακούγονται όλες οι φωνές με σαφήνεια και σεβασμό. Προσβλέπουμε στην αλήθεια που έρχεται στο φως.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUBFIRE – Aνακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Symmetric Records

Οι power metallers SUBFIRE, με έδρα την Αθήνα, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Symmetric Records. Η μπάντα εχει στο ενεργητικό της, δυο demos, Freedom of Heaven 2007 και Immortality 2009, ενώ το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *