Ο Πρώην Τραγουδιστής Των ACCEPT, DAVID REECE Κυκλοφόρησε το Video: ‘Forest Through The Trees’

Το επίσημο video clip για το τραγούδι “Forest Through The Trees” από τον πρώην τραγουδιστή των ACCEPT και BONFIRE, David Reece, παρατίθεται παρακάτω. Το τραγούδι είναι μέρος του solo album του Reece, “Resilient Heart”,το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου από την Mighty Music. Είναι το ακόλουθο album του “Compromise” και πρόκειται για ένα LP “πλούσιο σε υπέροχες heavy metal μελωδίες,” όπως αναφέρεται από τον Τύπο.

Στο “Resilient Heart, o Reece συνεργάστηκε με τους Δανούς μουσικούς Marco Angioni (κιθάρα), Martin J. Andersen (κιθάρα), Malte Frederick Burkert (μπάσο) και Sigurd J. Jensen (drums).

Ο Reece δήλωσε για το “Forest Through The Trees”: “H μουσική από το τραγούδι δημιουργήθηκε από τον Alessandro Del Vecchio. Οδηγούσαμε ένα βράδυ αργά μετά από μία συναυλία με τον Ian Paice ως το support group, στο Yambol της Βουλγαρίας. Είχα ήδη γράψει το μεγαλύτερο μέρος του ‘Resilient Heart’ με τον Marco και τον Martin, αλλά είχα αυτόν τον στίχο που είχα γράψει μαζί με τον John Wilde, ο οποίος επέμενε να το κάνουμε μπαλάντα και έτσι ρώτησα τον Ale αν εκείνος έχει σκεφτεί κάτι. Και όταν έστειλε την μουσική, κόλλησε ‘θαυματουργά’ με τους στίχους που είχαμε. Το μήνυμα του τραγουδιού είναι ότι πρέπει να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να δεις πιο πέρα από την μύτη σου, έτσι ώστε να δεις τα πράγματα με διαφορετική οπτική.”

“Resilient Heart” track listing:

01. Any Time At All
02. Wicked City Blues
03. Karma
04. Desire
05. I Don’t Know Why
06. Two Coins And A Dead Man
07. Ain’t Got The Balls
08. Forest Through The Trees
09. Perfect Apocalypse
10. Live Before You Die
11. I’m The One

Ο Reece δήλωσε στο Music Interview Magazine σχετικά με το album: “Ξεκίνησα να γράφω ιδέες για το ‘Resilient Heart’ το 2015 επειδή ένιωθα κουρασμένος πλέον με το pop-rock, όπως ήταν οι BONFIRE, στους οποίους ήμουν μέλος τότε. Επιπλέον είχα κουραστεί με τα albums που είχαν rock κατεύθυνση, επειδή κανένας, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, δεν έκανε κάτι διαφορετικό. Με αυτό το album, έκανα μια συνειδητή προσπάθεια να ξεφύγω από τις νόρμες και να κάνω κάτι δικό μου.”

Επίσης μίλησε για τους στίχους του LP, λέγοντας: “Ως στιχουργός, ποτέ δεν υπήρξα τύπος που θα έγραφε “baby-baby”, “whoa- whoa”. Έχω γράψει κάποια κλισέ τραγούδια αλλά προσπαθώ να γράφω ιστορίες για ό,τι βλέπω ότι συμβαίνει γύρω μου, στο μυαλό μου και την καρδιά μου. Ήθελα έναν φρέσκο ήχο. Έτσι, όταν ξεκίνησα να γράφω, τα πρώτα δύο τραγούδια που φάνηκαν να είναι πιο φρέσκα ήταν το ‘Karma’ και το ‘Two Coins’. Όταν συναντήθηκα με τον Marco Angioni και τον Martin Jepsen Andersen, ήξερα ότι ήμουν σε σωστή κατεύθυνση, την οποία αγκάλιασαν όμορφα.”

Όταν ερωτήθηκε τι είδους φωνητικών μαθημάτων έχει παρακολουθήσει, ο Reece δήλωσε: “Έχω κάνει πολλά μαθήματα φωνητικής στην ζωή μου και ο καλύτερος τρόπος να με περιγράψεις ως τραγουδιστή είναι ότι ποτέ δεν είμαι τελείως ικανοποιημένος. Πάντα προσπαθούσα να βελτιωθώ. Το να μπορείς να φωνάξεις ή να τραγουδήσεις ψηλές νότες δεν σε κάνει τραγουδιστή. Η συμπεριφορά αποτελεί το 99% ενός τραγουδιστή. Αυτό που διαχωρίζει τα κουτάβια από τα σκυλιά είναι η δέσμευση στον στόχο και την τέχνη σου.”

“Κάνω πρόβες καθημερινά. Μία ακόμα σημαντική λεπτομέρεια είναι ο ύπνος, ειδικά όταν βρίσκομαι σε περιοδεία. Έχω σταματήσει το ποτό εδώ και λίγο καιρό και το αποτέλεσμα είναι να δείχνω και να τραγουδώ καλύτερα. Νομίζω ότι το αλκοόλ σου δίνει μία λανθασμένη εντύπωση ποιότητας. Η εμπειρία επίσης είναι σημαντική, με πολλές συναυλίες και την γνώση της δύναμής σου και των ορίων σου. Υπάρχουν πολλοί αυτοαποκαλούμενοι τραγουδιστές που ακολουθούν την περπατημένη όταν ηχογραφούν albums και νομίζω ότι οι fans μπορούν να το καταλάβουν αυτό.”

Lineup:
Vocals: David Reece
Guitar: Marco Angioni
Guitar: Martin J. Andersen
Bass: Malte Frederik Burkert
Drums: Sigurd J. Jensen

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ TURILLI/LIONE RHAPSODY Ξεκίνησαν Να Συνεργάζονται Με Την NUCLEAR BLAST Και Θα Κυκλοφορήσουν Το Ντεμπούτο Τους Album

TURILLI/LIONE RHAPSODY – η μπάντα που περιλαμβάνει τα original μέλη των RHAPSODY, Luca Turilli και …

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *