Φιλανθρωπική καμπάνια δωρεάς για τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του Paul Di’Anno

paul dianno

Μια σελίδα χρηματοδότησης από το Cart And Horses, που ειδικεύεται σε δωρεές croud funding, για να συγκεντρώσει 20.000 £, έτσι ώστε ο Paul Di’Anno να μπορεί να κάνει την καθυστερημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του. Στην σελίδα λέει ότι ο Paul περίμενε 6 χρόνια για να κάνει αυτή την επέμβαση, και πλέον ο μόνος τρόπος είναι να απευθυνθεί στον ιδιωτικό τομέα, επομένως το χρηματικό ποσό των 20,000 λιρών (περίπου 27,000$) είναι το απαιτούμενο για την επέμβαση κι αποκατάσταση του προβλήματος. Εν συνεχεία, ο κόσμος καλείται να δωρίσει ο, τι μπορεί, δεδομένης της ευρύτερης οικονομικής δυσχέρειας που επικρατεί διεθνώς, όλοι μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε τον Paul! Ο Paul επρόκειτο να παίξει την τελευταία του συναυλία με τους Ides Of March στο Beermageddon πέρυσι, προτού ο COVID-19 συγκλονίσει την ανθρωπότητα , λέγοντας: «Ήταν δύσκολα τέσσερα χρόνια να περιμένω να παίξω ξανά.

Ελπίζω να στέκομαι όρθιος σε αυτήν την παράσταση και ανυπομονώ πραγματικά. Το να σηκωθώ θα ήταν υπέροχο – αν όχι, “το καροτσάκι της κόλασης” έρχεται σε σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Helloween

HELLOWEEN – Θα κυκλοφορήσουν ένα βίντεο από το νέο single “Skyfall”

HELLOWEEN, μετά την επανένωση του κλασικό lineup τους, θα κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους το καλοκαίρι του 2021 όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο. Επίσης κυκλοφόρησαν ένα teaser για το βίντεο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *