Οι DRAGONFORCE Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Όγδοου Album Τους

Οι DRAGONFORCE πρόσφατα μπήκαν στο στούντιο με τον παραγωγό Damien Rainaud (FEAR FACTORY, ONCE HUMAN) για να ξεκινήσουν την ηχογράφηση του όγδοου album τους, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 μέσω της Metal Blade Records στις ΗΠΑ. Οι fans μπορούν τώρα να παρακολουθήσουν στο Twitch (twitch.tv/hermanli) τα livestreams από τις ηχογραφήσεις στο studio. Επίσης, όλοι οι ακόλουθοι του Twitch θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την κιθάρα του Li, όταν φτάσει τους 10,000 ακόλουθους στην σελίδα του στο Twich.

Ο Li σχολίασε: “ Είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι που ηχογραφούμε πάλι, αφού τελειώσαμε μία από τις μεγαλύτερες περιοδείες μας. Θα ανεβάζουμε τη διαδικασία ηχογράφησης στο Twitch και οι fans θα μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή με το να μας λένε τι πιστεύουν για τα solo μας! Το καινούριο album θα έχει πολλές εκπλήξεις που και οι παλιοί αλλά και οι καινούριοι μας fans θα ευχαριστηθούν.”

Στις 13-18 Οκτωβρίου του 2019, οι DRAGONFORCE θα συμμετέχουν στο Megacruise, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles της California και περιέχει ένα πολύ δυνατό lineup με ονόματα όπως οι MEGADETH, ANTHRAX, TESTAMENT, CORROSION OF CONFORMITY, DEVILDRIVER, DORO, ARMORED SAINT, JOHN5, METAL CHURCH και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Ο Li πρόσθεσε: “ Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε στο Megacruise. Ξέρεις ότι αν δεις τους DRAGONFORCE στο lineup, πρόκειται να είναι κάτι τρελό και ανυπομονούμε να σας δείξουμε τι έχουμε ετοιμάσει. Είναι σίγουρα κάτι που οι fans δεν θα έχουν ξαναδεί.”

Το πέμπτο album των DRAGONFORCE, “The Power Within”, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα το 2012, έχει επεξεργαστεί και μιξαριστεί ξανά και μας παρουσιάζεται στην Ευρώπη με τον τίτλο “Re-Powered Within”, μέσω της earMUSIC και στην Ιαπωνία μέσω της JVC Victor.

Το τελευταίο album των DRAGONFORCE, “Reaching Into Infinity”, κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017 μέσω της earMUSIC σε CD, LP καθώς επίσης και σε ειδική έκδοση CD και DVD. Το επόμενο album της μπάντας, που κυκλοφόρησε το 2014, “Maximum Overload” ήταν το τρίτο full-length album με τον τραγουδιστή Marc Hudson, ο οποίος έγινε μέλος του συγκροτήματος το 2011, με την αποχώρηση του πρώτου frontman ZP Theart (που πλέον είναι μέλος των SKID ROW).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Drummer Των VOIVOD, MICHEL ‘AWAY’ LANGEVIN Δηλώνει: ‘Είμαστε Ακόμα Αρκετά Underground’

Ο Alex Haber του Heavy New York πήρε συνέντευξη από τον drummer Michel ‘Away’ Langevin …

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *