DREAM THEATER – Αναβάλουν την προγραμματισμένη περιοδεία τους στη Β.Αμερική εξαιτίας των περιορισμών

Dream Theater

Οι γίγαντες του progressive metal DREAM THEATER ανέβαλαν την προαναγγελθείσα περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική για τις αρχές του 2022,λόγω επιφυλάξεων για τον COVID-19. Η περιοδεία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου στη Mesa της Αριζόνα, και να ολοκληρωθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο St. Petersburg της Φλόριντα όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο.

Το συγκρότημα δήλωσε στη σελίδα τους στο Facebook:

Οι DREAM THEATER μοιράστηκαν την είδηση της αναβολής σε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα σήμερα (δήλωσε, 27 Σεπτεμβρίου).

Οι DREAM THEATER πήραν τη δύσκολη απόφαση να μεταφέρουν τις ημερομηνίες της περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2021, για αρχές του 2022. Υπό το πρίσμα των σημερινών ασταθειών στις περιοδείες λόγω της πανδημίας COVID-19, αισθανόμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση.

Να ξέρετε ότι είμαστε τόσο απογοητευμένοι όσο και εσείς που θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να σας μεταφέρουμε ζωντανά τη μουσική των DREAM THEATER. Μας λείπουν οι συναυλίες και όλοι εσείς, και ανυπομονούμε να βγούμε στη σκηνή για να σας παρουσιάσουμε το νέο μας άλμπουμ και τα αγαπημένα τραγούδια των οπαδών μας.

Η απόφαση αυτή ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αλλά ήταν αναγκαία αφού ληφθούν υπόψη οι διαφορετικές τοπικές οδηγίες και περιορισμοί σε όλη τη Βόρεια Αμερική.  Σε μια προσπάθεια να παρουσιάσουμε την πιο ολοκληρωμένη και συναρπαστική εμπειρία των DREAM THEATER που περιμένουν οι οπαδοί μας σε όλο τον κόσμο, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να αναβάλουμε όλες τις ζωντανές εμφανίσεις μας, για τις αρχές του 2022.

Αυτή τη στιγμή, ζητάμε από όλους να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, καθώς εργαζόμαστε πυρετωδώς για να οριστικοποιήσουμε τον επαναπρογραμματισμό όλων αυτών των ημερομηνιών. Όλες οι συναυλίες είναι κλεισμένες να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2022. Σας παρακαλούμε, να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας, και σύντομα θα έχουμε ένα πλήρες, ενημερωμένο πρόγραμμα. Όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί προηγουμένως θα ισχύουν κανονικά. Παρακαλείστε να συμβουλευτείτε το τοπικό σημείο αγοράς σας για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων.

Ξέρουμε ότι όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία την επιστροφή στην κανονικότητα και την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά μαζί τη ζωντανή μουσική των DREAM THEATER. Ζητάμε συγγνώμη, αλλά ελπίζουμε ότι όλοι μπορούν να κατανοήσουν τους λόγους πίσω από αυτή τη λογική απόφαση.

Το να παίζουμε μουσική για τους οπαδούς μας είναι το μόνο που θέλουμε να κάνουμε. Ανυπομονούμε να δούμε κάθε έναν από τους οπαδούς μας το συντομότερο δυνατό. Μακάρι να ήταν νωρίτερα, αλλά μετράμε τις μέρες μέχρι να σας ξαναδούμε όλους”.

Το 15ο στούντιο άλμπουμ των DREAM THEATER, “A View From The Top Of The World”, αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου.

Το “A View From The Top Of The World” δεν είναι άλλο ένα άλμπουμ, είναι οι DREAM THEATER στα καλύτερά τους, επεκτείνοντας τον ήχο που βοήθησαν να δημιουργηθεί, διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία που τους έχουν αποκτήσει αφοσιωμένους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Το άλμπουμ περιέχει επτά κομμάτια και σηματοδοτεί επίσης το δεύτερο άλμπουμ με τη δισκογραφική τους, InsideOut Music/Sony Music. Το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από τον μακροχρόνιο συνεργάτη της μπάντας,Hugh Syme (RUSH, IRON MAIDEN, STONE SOUR). ” Η παραγωγή του “A View From The Top Of The World” έγινε από τον κιθαρίστα John Petrucci, η μηχανική επεξεργασία και η πρόσθετη παραγωγή από τον James “Jimmy T” Meslin και η μίξη/μαστερ από τον Andy Sneap.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

amorphis

AMORPHIS – Παρουσιάζουν το πρώτο video The Moon από το επερχόμενο άλμπουμ τους Halo

Οι AMORPHIS θα κυκλοφορήσουν το δέκατο τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους, “Halo”, στις 11 Φεβρουαρίου 2022, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *