Οι ENTOMBED Θα Κυκλοφορήσουν Το ‘Clandestine – Live’ Τον Μάιο

Οι ENTOMBED σας προσκαλούν να ακούσετε την μοναδική εμπειρία της παρουσίασης ολόκληρου του δευτέρου album της μπάντας, “Clandestine”, για τα 25 χρόνια που έκλεισε στις 12 Νοεμβρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2016 στο Malmö Live στο Malmö της Σουηδίας.

Πέρα από τα original μέλη των ENTOMBED, Alex Hellid, Uffe Cederlund (κιθάρα),Nicke Andersson (drums), στην συναυλία ήταν επίσης ως πρόσθετα μέλη ο Robert Andersson (φωνητικά) και ο ετεροθαλής αδερφός του Nicke, Edvin Aftonfalk (μπάσο), και τα δυο πρώην μέλη της Σουηδικής μπάντας MORBUS CHRON.

Η Threeman Recordings παρουσιάζει την “Act 2: The Entombed” παρουσίαση – μία συναυλία σε δύο μέρη, βασισμένη στο επιτυχημένο album της μπάντας, “Clandestine”, του 1991.Είναι μία μοναδική συναυλία όπου το πρωτοπόρο album παρουσιάζεται από την αρχή μέχρι το τέλος. Από το opening track “Living Dead”, στο τελικό “Through The Collonades”. Στο πρώτο μέρος, η Malmo Symphony Orchestra And Choir παρουσιάζει το “Clandestine”, σχεδιασμένο για ορχήστρα από τον Thomas Von Wachenfeldt (WACHENFELDT), με τα αρχικά μέλη των ENTOMBED να βρίσκονται μαζί με την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος, η μπάντα παρουσιάζει ολόκληρο το album live στην αρχική του version, για πρώτη φορά.

Ο Hellid σχολίασε: “Είναι απίθανο να ζεις ένα τέτοιο μουσικό ταξίδι με μία ορχήστρα και απολαύσαμε πραγματικά την όλη εμπειρία.”

Ο μαέστρος Josef Rhedin πρόσθεσε: “Το να επιτρέπεις να συνδυάζεται η πολύ ενδιαφέρουσα μουσική των ENTOMBED με την Symphony Orchestra And Choir είναι ένα πολύ δημιουργικό concept. Ο συνθέτης Thomas Von Wachenfeldt έγραψε μία μουσική η οποία περιέχει προκλήσεις και για τους μουσικούς της ορχήστρας και για εμένα ως μαέστρο, καθώς ο αρχικός στόχος ήταν να προσαρμόσουμε το “Clandestine” σε κάτι πιο κλασικό και συμφωνικό, παρά να παίξουμε την αρχική του ακριβή μορφή.

Το “Clandestine – Live” θα κυκλοφορήσει σε CD, CD πακέτο με ειδικό μπλουζάκι και σε 2LP 180-gram deluxe βινύλιο, συμπεριλαμβανομένης μιας αφίσας, στο Threeman Recordings στις 17 ΜαΊου.

Η ENTOMBED μπάντα που έπαιξε στο Malmö Live δεν πρέπει να μπερδεύεται με την ENTOMBED A.D., που περιλαμβάνει τον τραγουδιστή Lars Göran Petrov μαζί με τους Olle Dahlstedt (drums), Nico Elgstrand (κιθάρα) και Guilherme Miranda (κιθάρα).

Οι Hellid και Petrov βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για το όνομα ENTOMBED για αρκετά χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

six feet under

SIX FEET UNDER – Ακούστε το καινούργιο τραγούδι ‘Zodiac’

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο, στις 2 Οκτωβρίου, οι βετεράνοι του death metal, SIX FEET UNDER, θα κυκλοφορήσουν το 17ο full-length album τους," Nightmares Of The Decomposed", μέσω της Metal Blade Records.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *