Ο ντράμερ των EXODUS Tom Hunting διαγνώστηκε με καρκίνο

Exodus

Ο ντράμερ της θρυλικής μπάντας EXODUS, Tom Hunting, αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνωμα πλακωδών κυττάρων. Σήμερα ο Τομ ξεκινά τη θεραπεία του, και ελπίζει ότι η ιστορία του θα βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση για την ασθένεια.

Ο Tom Hunting δήλωσε :

«Σήμερα θα ξεκινήσω θεραπεία για ένα καρκίνωμα πλακώδους κυττάρου. Είναι ένας γαστρικός όγκος που διαγνώστηκε στο άνω στομάχι, τον Φεβρουάριο. Δημοσιοποιώ την κατάσταση μου, για να ευαισθητοποιηθούν όλοι, να δώσετε προσοχή στα συμπτώματα στομάχου και οισοφαγικά προβλήματα. Εάν επιμένουν, παρακαλώ πηγαίνετε να το ελέγξετε. Δεν πρόκειται να δειλιάσω, να μιλήσω γι ‘αυτό. Αισθάνομαι ότι αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον με όσα έχω μάθει ή αν κάποιος εκεί έξω έχει πληροφορίες για μένα , είναι μια αλληλέγγυη νίκη! Όταν μπορείτε να αναγνωρίσετε τον εχθρό, είναι δύναμη και είστε 1 βήμα πιο κοντά να τον σκοτώσετε!

«Ασφαλώς , έχετε ακούσει τα άσχημα νέα. Τα καλά νέα είναι ότι αισθάνομαι καλά σωματικά! Θα το χτυπήσω σαν ένα γαμημένο ταμπούρο,που μου χρωστάει χρήματα! Είναι ένας στρατός από μόνος του. Είμαι έτοιμος για τον αγώνα!

«Έχουμε πολλά να γιορτάσουμε φέτος με την κυκλοφορία του άλμπουμ που θα είναι σταθμός για την καριέρα μας και τις περιοδείες που θα ακολουθήσουν! Ανυπομονώ να τον ακούσουν όλοι, και ακόμη πιο ενθουσιασμένος που βγαίνω εκεί έξω και παίζω μερικά από αυτά! τα κομμάτια Θα σας δω όλους πολύ σύντομα! CHEERS !!!»

Tom Hunting

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

amorphis

AMORPHIS – Παρουσιάζουν το πρώτο video The Moon από το επερχόμενο άλμπουμ τους Halo

Οι AMORPHIS θα κυκλοφορήσουν το δέκατο τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους, “Halo”, στις 11 Φεβρουαρίου 2022, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *