Οι Exumer Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Για Το Καινούριο Τους Album Και Κυκλοφορούν Ένα Νέο Κομμάτι

Στις 5 Απριλίου, οι θρυλικοί thrash metallers Exumer θα κυκλοφορήσουν το πέμπτο full-length album τους, Hostile Defiance, μέσω της Metal Blade Records. Η παραγωγή του album έγινε από τον Dennis Koehne (Sodom, Melechesh) και η ηχογράφηση του δίσκου έγινε σε studio στο Dortmund και στην Φρανκφούρτη. Για ένα preview του album, κυκλοφόρησαν ένα video για το πρώτο single, “Hostile Defiance”, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Costin Chioreanu.

“Θέλαμε μία ηχητική εξέλιξη, να ενσωματώσουμε περισσότερα μελωδικά στοιχεία στην μουσική μας, καθώς επίσης και μεγαλύτερη ρυθμική ποικιλία,” δήλωσε ο τραγουδιστής Mem Von Stein. “Είμαστε πολύ πιο θαρραλέοι προσπαθώντας να δημιουργήσουμε έναν συναφή ήχο που μπορεί εύκολα να σταθεί μόνος του στο τοπίο του σημερινού  thrash, χωρίς να ακούγεται τετριμμένος ή αναδρομικός και προκαλούμε τον ακροατή να μην οικειοποιηθεί ενός συγκεκριμένου συναισθήματος, tempo ή ρυθμού.

“Ο στόχος μας είναι απλός: να εγκαθιδρύσουμε περισσότερο την μπάντα ως ένα από τα κύρια acts της Γερμανικής thrash metal που ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1980 και τώρα παίρνουν τα ηνία μπαίνοντας στο 2020.”

Hostile Defiance track listing:

01. Hostile Defiance
02. Raptor
03. Carnage Rider
04. Dust Eater
05. King’s End
06. Descent
07. Trapper
08. The Order Of Shadows
09. Vertical Violence
10. Splinter
11. He’s A Woman – She’s A Man [Scorpions cover; CD bonus track] 12. Supposed To Rot [Entombed cover; CD bonus track]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *