Οι FATES WARNING Επιστρέφουν Στην METAL BLADE RECORDS Και Θα Κυκλοφορήσουν Νέο Album Μέσα Στο 2020

Η Metal Blade Records καλωσορίζει τους FATES WARNING στην παγκόσμια ομάδα τους.

Οι FATES WARNING ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80, παίζοντας ένα παραδοσιακό στυλ του heavy metal. Πα’ όλ’ αυτά, ξεκίνησαν γρήγορα να υιοθετούν ένα πιο εξελιγμένο τεχνικά στυλ και θεωρούνται από πολλούς η πρώτη αληθινή prog-metal μπάντα. Ενώ η μπάντα γύρισε τον ήχο της σε πιο μελωδικές και ατμοσφαιρικές κατευθύνσεις, παρέμειναν μία έντονη και σεβάσμια μπάντα του progressive metal μέσα στον κόσμο του metal.

Ο τραγουδιστής των FATES WARNING, Ray Alder, σχολιάζει: “Όλα τα μέλη των FATES WARNING είναι χαρούμενα να σας ανακοινώσουν ότι είμαστε πάλι μαζί με την Metal Blade Records. Η Metal Blade υπήρξε πάντα δίπλα μας από την αρχή και είμαστε περήφανοι να τους αποκαλούμε οικογένεια. Το ταξίδι ξεκινά για άλλη μια φορά και δεν μπορούμε να εκφράσουμε το πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε που θα δουλέψουμε για άλλη μια φορά μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους fans μας που μας στηρίζουν τόσα χρόνια. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ σήμερα χωρίς εσάς. Αυτό είναι γεγονός. Σας ευχαριστούμε όλους. Στην δημιουργία νέων αναμνήσεων λοιπόν!”

Οι FATES WARNING κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album, “Live Over Europe”, την προηγούμενη χρονιά τον Ιανουάριο του 2018. Το πρώτο live περιέχει το τωρινό lineup, περιλαμβάνει 23 τραγούδια και ηχογραφήθηκε σε διάφορα Ευρωπαϊκά studio, κατά την διάρκεια της περιοδείας της μπάντας για το “Theories Of Flight”(2016).

Τον επόμενο μήνα, οι FATES WARNING θα ξεκινήσουν άλλη μία περιοδεία με τους QUEENSRYCHE, στις ΗΠΑ, για το “Live Over Europe”. Μετά το πέρας αυτής της περιοδείας, θα ξεκινήσουν να δουλεύουν το 13 album τους, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eternal Champion

ETERNAL CHAMPION – Δημοσίευσαν ολόκληρο το νέο album τους σε streaming

Το δεύτερο full length album των epic heavy metallers Eternal Champion, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Νοεμβρίου. Παρ' ολαυτά αν είστε ανυπόμονοι τότε είστε και τυχεροί, γιατί το Ravering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *