Οι Fifth Angel ΑνακοίνωσανΤο Καινούργιο line-up Της Μπάντας

Η Αμερικάνικη metal μπάντα, Fifth Angel, ανακοίνωσε ότι ο για πολλά χρόνια κιθαρίστας τους, Kendall Bechtel, αποχώρησε από την μπάντα. Οι Fifth Angel έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ethan Brosh (Angels Of Babyblon) και επιβεβαίωσαν ότι το καινούριο line-up θα παίξει κανονικά στο Metal Assault Festival στο Würzburg, στην Γερμανία, στις 16 Φεβρουαρίου.

Η μπάντα δηλώνει: “Ο Kendall είναι αδερφός και θα είναι πάντα μέλος της κληρονομιάς των Fifth Angel. Παρ’όλ’αυτά, εάν πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, επέλεξε να πάρει ένα μονοπάτι που άφησε πίσω του την μπάντα, τους fans, την δισκογραφική μας, Nuclear Blast και τους παραγωγούς μας, σε μία δύσκολη κατάσταση. Αποφάσισε αντί να πραγματοποιήσει τις υποχρεώσεις που είχαν ήδη συμφωνηθεί, να αφήσει την μπάντα τελευταία στιγμή, καθιστώντας μας σε δύσκολη θέση για να βρούμε αντικαταστάτη.

“Μετά την επιτυχία του The Third Secret το timing είναι για άλλη μια φορά δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Σε ένα email προς την μπάντα, ο Kendall Bechtel δήλωσε ότι οι δρόμοι της μπάντας και οι δικοί του ήταν ‘ασύμφωνοι’ και ότι ευχόταν τα καλύτερα στην μπάντα. Νιώθουμε ότι οι πράξεις του Kendall μιλούν από μόνες τους, αλλά παρόλη την κατάσταση η μπάντα θα πραγματοποιήσει κανονικά τις υποχρεώσεις της. Ως μπάντα νιώθουμε ότι ζήσαμε επιτυχία και φτιάξαμε εξαιρετικά albums πριν τον Kendall και ελπίζουμε να συνεχίσουμε την ίδια πορεία και στο μέλλον.

“Όσον αφορά στο πρακτικό κομμάτι, την θέση του κιθαρίστα θα πάρει ο υπέροχος Ethan Brosh από τους Angels Of Babylon. Επίσης, πάντα είχαμε ως στόχο να βάλουμε έναν δεύτερο τραγουδιστή να χειριστεί το υλικό των πρώτων δύο albums και έναν τραγουδιστή που να μοιάζει περισσότερο στην φωνή με τον αυθεντικό τραγουδιστή, Ted Pilot. Ο τραγουδιστής για το Metal Assault θα είναι ο Steven Carlson, ένας ακόμα μουσικός από το Seattle αλλά με έδρα τώρα το Phoenix, ο οποίος θα καλύψει όλα τα φωνητικά καθήκοντα που υπάρχουν για τα τρία νέα τραγούδια στο set από το The Secret Album, καθώς επίσης και για τα δύο πρώτα albums. Η ειλικρινής μας επιθυμία είναι να παίξουμε την μουσική των Fifth Angel σε όσο πιο υψηλό επίπεδο τελειότητας γίνεται και ο στόχος μας είναι ευχαριστήσουμε τους fans και να τους αφήσουμε με μία μαγική εμπειρία. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το επιτύχουμε αυτό και ανυπομονούμε να σας δούμε πολύ σύντομα!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *