Ο πρώην κιθαρίστας των Cannibal Corpse PAT O’BRIEN επανέρχεται στην σκηνή με τους Exhorder

Exhorder O'Brien

Ο πρώην κιθαρίστας των Cannibal Corpse Pat O’Brien επανέρχεται στην σκηνή με τους πρωτοπόρους του thrash metallers Exhorder. H πρώτη του εμφάνισή ήταν την Κυριακή (29 Μαΐου) στο Maryland Deathfest στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο Ο Pat O’Brien έγινε πρωτοσέλιδο τον Δεκέμβριο του 2018, όταν συνελήφθη για διάρρηξη και επίθεση σε αστυνομικό, ενώ το σπίτι του στη Φλόριντα ήταν φλεγόμενο. Την ώρα της σύλληψης, οι αστυνομικοί είπαν ότι έκανε διάρρηξη σε ένα σπίτι και επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό.

Έκτοτε τη θέση του στους Cannibal Corpse πήρε ο Erik Rutan, ένας από τους πιο καταξιωμένους κιθαρίστες του death metal που είναι γνωστός για την εποχή του ως μέλος των Morbid Angel κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 και των αρχών του 2000, καθώς και για τα χαρακτηρίστηκα φωνητικά και ογκώδη κιθάρα για την μπάντα του Hate Eternal.

Τον Μάρτιο του 2021, ο O’Brien καταδικάστηκε σε φυλάκιση με πέντε χρόνια αναστολής. Τελικά υποχρεώθηκε να πληρώσει 23.793,45 $ ως αποζημίωση. Και 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Ακόμα του επιβλήθηκε να απέχει από την χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών και να υποβάλλεται σε τυχαία τεστ.

Pat O'Brien

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DAILY INSANITY – Ανακοίνωσαν το νέο τους single και το νέο τους drummer

Οι Γερμανοί DAILY INSANITY, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους single Doomed, καθώς και την …

Leave a Reply

Your email address will not be published.