Ο Geoff Tate ο πρώην τραγουδιστής των QUEENSRŸCHE πουλάει μπαντάνες “Spreading The Disease”

Geoff TateΟ πρώην τραγουδιστής των QUEENSRŸCHE Geoff Tate πουλάει μπαντάνες “Spreading The Disease” κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Οι μπαντάνες παίρνουν προφανώς το όνομά τους από το ομώνυμο τραγούδι στο κλασικό άλμπουμ του 1988 των QUEENSRŸCHE, “Operation: Mindcrime”. Διατίθενται σε δύο διαφορετικά σχέδια και μπορούν να αγοραστούν για $17 η κάθε μια από το επίσημο webstore του Geoff Τate.

Τον Απρίλιο του 2014, ο Tate και οι QUEENSRŸCHE ανακοίνωσαν ότι επιτεύχθηκε διευθέτηση μετά από μια σχεδόν διετή νομική μάχη όπου ο Geoff Tate έκανε μήνυση για τα δικαιώματα στο όνομα QUEENSRŸCHE αφού απολύθηκε το 2012. Τα ιδρυτικά μέλη των QUEENSRŸCHE Michael Wilton (κιθάρα), Scott Rockenfield (τύμπανα) και Eddie Jackson (μπάσο) απάντησαν με άλλη μήνυση. Ο τελικός διακανονισμός περιελάμβανε την συμφωνία ότι οι Wilton, Rockenfield και Jackson θα συνέχιζαν ως QUEENSRŸCHE, ενώ ο Tate θα είχε το αποκλειστικό δικαίωμα να παίζει στο σύνολό τους ζωντανά τα άλμπουμ “Operation: Mindcrime” και “Operation: Mindcrime II”

Ο Tate έχει αντικατασταθεί στους QUEENSRŸCHE από τον πρώην τραγουδιστή των CRIMSON GLORY, Todd La Torre.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Odd Dimension

ODD DIMENSION – Ανακοίνωσαν νέο επερχόμενο άλμπουμ

Οι Ιταλοί progresive metallers, ODD DIMENSION, ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο μέσα στον χρόνο. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *