Ο Frankie Banali ο ντράμερ των QUIET RIOT αποκαλύπτει την καλλιτεχνική συλλογή του “Spirits I-VII”

frankie banaliΟ ντράμερ των QUIET RIOT Frankie Banali συνεργάστηκε με την ομάδα εικαστικών SceneFour σε μια νέα συλλογή έργων τέχνης. Δημιουργημένο τους τελευταίους έξι μήνες, το “Spirits I-VII” παρουσιάζει μια μοναδική, εικαστική πλευρά στην καλλιτεχνική κληρονομιά του Banali. Δουλεύοντας με μελάνια Sumi και χαρτί Washi, ο Banali συγχωνεύει επιρροές από παραδοσιακό μινιμαλισμό, αφηρημένο εξπρεσιονισμό και τεχνικές με ιαπωνικά πινέλα, δημιουργώντας το δικό του στυλ. Οι SceneFour είναι η ομάδα που είναι υπεύθυνη για το εικαστικό μέσο” rhythm-on-canvas”. Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει συλλογές έργων τέχνης με μια επίλεκτη ομάδα θρύλων των ντράμς, συμπεριλαμβανομένων των Bill Ward (BLACK SABBATH), Rick Allen (DEF LEPPARD) και Dave Lombardo (SLAYER). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το FrankieBanaliArt.com.

Ο Banali μάχεται τον καρκίνο του παγκρέατος σε τέταρτο στάδιο κατά το τελευταίο έτος. Υποβάλλεται σε θεραπεία από την περασμένη άνοιξη και πρόσφατα ολοκλήρωσε τον 19ο γύρο χημειοθεραπείας του με την ελπίδα να συρρικνώσει ή να ελέγξει τον καρκίνο. Ο Banali ανακοίνωσε δημόσια τη διάγνωσή του τον περασμένο Οκτώβριο. Εξήγησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η θεραπεία του καρκίνου τον είχε αναγκάσει να χάσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις με τη μπάντα. Αντικαταστάθηκε σε αυτές τις συναυλίες είτε από τον Johnny Kelly (DANZIG, TYPE O NEGATIVE) είτε από τον Mike Dupke (W.A. S. P.), ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κάθε μουσικού.

Ο Frankie Banali ανέστησε τους QUIET RIOT το 2010, τρία χρόνια μετά το θάνατο του ιδρυτικού μέλους DuBrow.  Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του QUIET RIOT,” Hollywood Cowboys ” κυκλοφόρησε το Νοέμβριο μέσω της Frontiers Music Srl.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

napalm death scum puzzle

NAPALM DEATH – Σε παζλ το Scum και το Utopia Banished

Οι  NAPALM DEATH θα μας υποβάλουν  σε «παζλ θεραπεία» αυτό το φθινόπωρο. Το “Scum” και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *