Ο GENE HOGLAN Μιλά για ‘Blast Beats’ σε Νέο Trailer Για το SceneFour

Στις 16 Νοέμβρη, ο θρύλος των ντραμς Gene Hoglan θα αποκαλύψει την πρώτη του συλλογή στις καλές τέχνες. Συμπληρωμένη με την ομάδα SceneFour, η κυκλοφορία είναι μία πρωτοποριακή προσπάθεια στο νέο μέσο του να κάνει κανείς ορατή τέχνη μέσω εκτελέσεων στα ντραμς.

Στο παρακάτω clip, γυρισμένο κατά την παραγωγή της συλλογής τέχνης του, ο Gene συζητά το στυλ του παιξίματός του και προσφέρει μία σύντομη παρουσίαση των διαφόρων τύπων blast beats σπάζοντας σε κομμάτια τα beats και προσεγγίσεις στο ρυθμικό του στυλ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε www.genehoglanart.com.

Ο Hoglan έχει γίνει μέλος ενός εξωπραγματικού group από ντράμερς που δουλεύουν με την ομάδα SceneFour στο μέσο αυτό, συμπεριλαμβάνει τους Bill Ward (BLACK SABBATH), Dave Lombardo (SLAYER), Rick Allen (DEF LEPPARD), Mike Mangini (DREAM THEATER), Chad Smith (RED HOT CHILI PEPPERS), Mikkey Dee (MOTÖRHEAD, SCORPIONS, Nick Menza (MEGADETH).

Ο Gene έχει παίξει ντραμς με έναν αριθμό από extreme metal artists, που συμπεριλαμβάνει τους TESTAMENT, DETHKLOK, STRAPPING YOUNG LAD, DARK ANGEL και DEATH.

Ο Hoglan πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερό του διδακτικό DVD, “The Atomic Clock: The Clock Strikes Two”. Το set περιλάμβανε τον ίδιο να σπάζει σε μέρη μερικά από τα αγαπημένα του beats, να λέει ιστοριές και να συνοδεύει κομμάτια από αρκετά από τα πιο θρυλικά του projects, που συμπεριλαμβάνουν τους STRAPPING YOUNG LAD, TESTAMENT και DEATH.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι SAINT VITUS Ολοκλήρωσαν Την Ηχογράφηση Του Καινούριου Τους Album Και Ανακοίνωσαν Ευρωπαϊκή Περιοδεία

Οι νονοί του Αμερικάνικου doom metal, SAINT VITUS, μόλις τελείωσαν την ηχογράφηση του καινούριου τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *