Ο GEOFF TATE δηλώνει για τον κορωναϊό: “Είναι σαν να ζούμε σε μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας”

Geoff TateΟ πρώην τραγουδιστής της QUEENSRŸCHE, Geoff Tate, αναγκάστηκε να μεταθέσει κάποιες από τις ημερομηνίες της περιοδείας του τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, που εξαπλώνεται σε όλη την υδρόγειο. Την Δευτέρα που μας

πέρασε (16 Μαρτίου)  επικοινώνησε με θαυμαστές του μέσω Facebook Live για να απαντήσει σε ερωτήσεις τους.

“Θα επιστρέψουμε αμέσως μόλις τελειώσει η καραντίνα και μόλις όλοι γίνουν καλύτερα, υποθέτω”, δήλωσε ο Geoff . “Είναι μια τρελή περίοδος και προσπαθούμε απλώς να το αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, όπως είμαι σίγουρος ότι κάνετε και εσείς.”

Μιλώντας για την πανδημία, ο Geoff είπε: “Ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνει η τοπική κυβέρνηση και παραμείνετε στο σπίτι σας και σε καραντίνα μέχρι να τελειώσει το όλο πράγμα.

“Είναι πραγματικά παράξενο, έτσι δεν είναι;” πρόσθεσε. “Είναι σαν να ζούμε σε κάποιο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας ή κάτι τέτοιο. Είναι τόσο περίεργο”.

Ο Geoff Tate πέρασε τους τελευταίους δύο μήνες παίζοντας στο “Tour Empire 30th Anniversary Tour”, το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο στη Νορβηγία. Στην περιοδεία τα άλμπουμ των QUEENSRŸCHE “Rage For Order” και “Empire” παίζονταν στην ολότητά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

napalm death scum puzzle

NAPALM DEATH – Σε παζλ το Scum και το Utopia Banished

Οι  NAPALM DEATH θα μας υποβάλουν  σε «παζλ θεραπεία» αυτό το φθινόπωρο. Το “Scum” και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *