Ο Geoff Tate θα γιορτάσει την 30ή επέτειο των άλμπουμ “Empire” και “Rage For Order” με περιοδεία στην Αμερική

Geoff Tate Singers Speaking

Ο τραγουδιστής των (Operation: Mindcrime, Geoff Tate, Sweet Oblivion) Geoff Tate ανακοίνωσε δεκατρείς ημερομηνίες στις ΗΠΑ στα τέλη του καλοκαιριού και είναι ως μέρος μιας περιοδείας που γιορτάζει με την προσωπική του μπάντα την 30ή επέτειο των άλμπουμ “Empire” και “Rage For Order”. Όλα τα εισιτήρια θα πωλούνται αυτήν την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου στις 10:00 τοπική ώρα. Για περισσότερες πληροφορίες,  επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.geofftate.com.

ο Geoff Tate ανακοίνωσε στην σελίδα του τις ακόλουθες ημερομηνίες περιοδειών στην Αμερική το 2021, για την 30η επέτειο του Empire και Rage for Order!   Όλα τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αυτήν την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:00 τοπική ώρα. Θα δημοσιεύσουμε επίσης το πρόγραμμα στον επίσημο ιστότοπό μας, www.geofftate.com, συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων για τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων, καθώς και συνδέσμων για το Meet and Greet Passes για να γνωρίσετε τον Geoff και το συγκρότημα μετά τις ζωντανές εμφανίσεις.

new 2021 usa tour dates

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Helloween

HELLOWEEN – Θα κυκλοφορήσουν ένα βίντεο από το νέο single “Skyfall”

HELLOWEEN, μετά την επανένωση του κλασικό lineup τους, θα κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους το καλοκαίρι του 2021 όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο. Επίσης κυκλοφόρησαν ένα teaser για το βίντεο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *