Οι Ghost Bath ηχογραφούν καινούριο άλμπουμ

08976756457890

Οι Ghost Bath ξεκίνησαν την ηχογράφηση της συνέχειας του Moonlover, του τελευταίου τους άλμπουμ. Η μπάντα της depressive black metal μπήκε στο στούντιο ηχογράφησης για άλλη μια φορά με παραγωγό τον Josh Schroeder. Με καθυστέρηση το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις αρχές της άνοιξης του 2017 μέσω της Nuclear Blast Entertainment. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο τραγουδιστής, Nameless, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την κατεύθυνση του άτιτλου ακόμα άλμπουμ τους: « Η δική μου προσέγγιση γι ‘αυτό το άλμπουμ περιγράφεται καλύτερα σε ένα απόσπασμα που διάβασα πρόσφατα του Herman Melville στο βιβλίο Moby Dick’. Για να απολαύσετε τη ζεστασιά του σώματος, κάποια μικρά μέρη σας θα πρέπει να είναι ψυχρά, γιατί δεν υπάρχει καμία ποιότητα σε αυτόν τον κόσμο που είναι αυτό που είναι χωρίς την αντίθεση. Τίποτα δεν υπάρχει από μόνο του. Εάν κολακεύετε τον εαυτό σας ότι νιώθετε και είστε άνετοι, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να είστε άνετοι πια. Για το λόγο αυτό ένα ήσυχο διαμέρισμα δεν πρέπει ποτέ να εφοδιαστεί με μια πυρκαγιά, η οποία προέρχεται από τις πολυτελείς ταλαιπωρίες των πλουσίων. Για το επίπεδο αυτής της απόλαυσης δεν χρειάζεται να έχετε τίποτα άλλο παρά μία κουβέρτα ανάμεσα σε εσας την θαλπωρή σας και το κρύο του εξωτερικού αέρα. Τότε, εκεί θα ξαποστάσετε, όπως μία ζεστή σπίθα φλόγας στην καρδιά της κρυστάλλινης αρκτικής. ”

“Η αντίθεση είναι αυτό που καταστεί ισχυρότερες τις αισθήσεις και το συναίσθημα σε αυτό το άλμπουμ. Μια χαρούμενη εκστατική εμπειρία θα προωθήσουν την ισχύ της κατάθλιψης, βουτηγμένα στο σουρεαλισμό του σύμπαντος και τη μετά θάνατον ζωή.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

JUNGLE ROT: Πρόκειται Να Ηχογραφήσουν Νέο Album Τον Ιανουάριο

Οι deathmetalers από τις μεσοδυτικές ΗΠΑ, JUNGLE ROT θα μπουν στο studio στις 5 Ιανουαρίου, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *