Οι HEATHEN δημοσίευσαν βίντεο με στίχους για το κομμάτι ‘Control By Chaos’ από την10η Επέτειο της  επανέκδοση και επανεκτέλεση  του άλμπουμ ‘The Evolution Of Chaos’

heathen control by chaos

Το επετειακό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει 31 Ιανουαρίου από τη Mascot Records, θα είναι διαθέσιμο σε CD/DVD, 2LP και ψηφιακά, με bonus ένα παλιότερα ανένδοτο κομμάτι, “Seasons of Purgatory”.  Το CD/DVD θα συνοδεύεται από making of ντοκυμαντέρ του άλμπουμ διάρκειας 2 ωρών, καθώς και live τους  από το “Thrash Domination” του 2009 στην Ιαπωνία.

Όταν το “The Evolution Of Chaos” είχε αρχικά κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2010, ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή υλικού 18 χρόνων των HEATHEN, και τους είδαμε να οδηγούν ένα νέο κύμα της αναγέννησης της thrash σκηνής . To δισκογραφικό lineup της μπάντας αποτελείται από τον τραγουδιστή David White,  τους κιθαρίστες Lee Altus και Kragen Lum, το μπασίστα Jon Torres, και στα κρουστά ο Darren Minter. To άλμπουμ επίσης θα προβάλει και guest εμφανίσεις μελών της μπάντας EXODUS.

Οι HEATHEN συχνά αξιολογούνται στην ίδια κατάταξη  με τους EXODUS, TESTAMENT, FORBIDDEN, DEATH ANGEL και VIO-LENCE, ως μια μπάντα εκ των κορυφαίων της Bay Area thrash metal σκηνής από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 και ως το τέλος της.

Από την ίδρυση τους το 1984, η μπάντα έχει κάνει διάφορες lineup αλλαγές, κι ο μόνος σταθερός έκτοτε είναι ο Altus. Mέχρι σήμερα οι HEATHEN έχουν κυκλοφορήσει 3 άλμπουμς, ‘Breaking the Silence’ το 1987, ‘Victims Of Deception’ το 1991, και το εν λόγω “The Evolution of Chaos”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Zero Hour

Zero Hour – Με Αλλαγή Σχήματος Μετά από 12 Χρόνια, Ετοιμάζουν Νέο Δίσκο

Το Αμερικάνικο progressive metal συγκρότημα Zero Hour έχει επισήμως αλλάξει σχήμα. Η μπάντα έχει επιβεβαιώσει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *