Οπαδός Του Black Metal Κατηγορήθηκε Για Εμπλοκή Σε Εμπρησμό Εκκλησιών Στην Louisiana

Σύμφωνα με το ABC News, ένας 21χρονος άντρας που είχε συνδέσεις με την black metal σκηνή, συνελήφθη με την κατηγορία εμπλοκής σε τρεις φωτιές σε εκκλησίες της Louisiana.

O Holden Matthews είναι ύποπτος για εμπρησμό για ένα διάστημα 10 ημερών. Κρατείται στην φυλακή του St. Landry Parrish με τρεις καταμετρήσεις εμπρησμού σε εκκλησία.

Ο υπεύθυνος της αστυνομίας της Louisiana, H “Butch” Browning δήλωσε στο ABC News ότι “ ακόμη εξετάζουμε τα κίνητρα,” αλλά πρόσθεσε ότι βρήκαν ότι ο Matthews συνδέεται με το “black metal και έχει ιστορικό για εμπρησμό εκκλησιών σε άλλες περιοχές του κόσμου.”

O Matthews συνελήφθη αφού οι ερευνητές βρήκαν ένα ντεπόζιτο αερίου σε μία από τις φωτιές και βρήκαν πως προερχόταν από ένα τοπικό Walmart και η αγορά του είχε γίνει μέσω της πιστωτικής κάρτας του Matthews.

Σύμφωνα με την The Daily Beast, μία σελίδα στο Facebook που έμοιαζε να ανήκει στον Matthews, έδειχνε ότι ήταν ενεργός σε παγανιστικές και black metal σελίδες και ότι είχε σχολιάσει σε δύο memes για τον πρώην νέοναζί metal μουσικό Varg Vikernes, ο οποίος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης για την δολοφονία ενός metal Μουσικού και για τον εμπρησμό εκκλησιών στην Νορβηγία. Ο Matthews επίσης ήταν ο κύριος τραγουδιστής μίας μπάντας με την ονομασία VODKA VULTURES , σύμφωνα με το CBS News.

Τρεις εκκλησίες υπέστησαν καταστροφικές ζημιές από τις φωτιές: Η εκκλησία του St. Baptist στις 26 Μαρτίου, η Greater Union Baptist στις 2 Απριλίου και η Mount Pleasant Baptist εκκλησία στις 4 Απριλίου. Και οι τρεις αυτές εκκλησίες είναι ιστορικά εκκλησίες εγχρώμων και βρίσκονται στο St. Landry Parish που κατοικείται κατά 42% από εγχρώμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *