Οι Iced Earth Θα Επανακυκλοφορήσουν Το Demo ‘Enter The Realm’ Μετά Από 30 Χρονιά

Οι Iced Earth έχουν να μοιραστούν μαζί μας κάποια πολύ ευχάριστα νέα. Η μπάντα ανακοίνωσε ότι θα επανακυκλοφορήσει το πρώτο της demo, Enter The Realm, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα πριν από περίπου 30 χρόνια. Θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά σε βινύλιο, καθώς επίσης και σε μία επετειακή έκδοση σε κασέτα για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του (περιορισμένα 300 αντίτυπα). Αυτή η επανακυκλοφορία είναι σχεδιασμένη για τις 12 Απριλίου του 2019, ακριβώς 30 χρόνια από την μέρα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, δηλαδή στις 12 Απριλίου του 1989.

Οι δηλώσεις της μπάντας: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε την επετειακή κυκλοφορία του demo του Enter The Realm για τα 30 χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά! Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε βινύλιο! Η μπάντα προσφέρει μία ειδική έκδοση 200 ημιδιαφανών μπλε βινυλίων (180 gram). Θα περιλαμβάνει μία υπογεγραμμένη 30χρονη J-Card, από το Enter The Realm, κασέτα demo, μία αφίσα από το υπέροχο καινούριο artwork, τους στίχους των τραγουδιών και μία φοβερή γκραβούρα στην πλευρά Β.

“Ψάχνοντας στα αρχεία, ο Jon ανακάλυψε ένα κουτί το οποίο περιείχε copies από τις αυθεντικές J-Cards και είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε ότι θα κυκλοφορήσουμε μία επετειακή κασέτα, περιορισμένη σε 300 αντίτυπα, στις 12 Απριλίου του 2019, ακριβώς 30 χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε η original κασέτα, στις 12 Απριλίου του 1989.”

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *