Οι Illusory live στο Bourtzi Café-Bar-Restaurant της Χίου 19 Ιουλίου 2024

illusory chios 2024

Illusory live in Chios 

Special Guests Vinyl Pigs 

19/07/2024 @ Bourtzi Café-Bar-Restaurant

Οι ηχογραφήσεις για τον τέταρτο δίσκο συνεχίζονται κανονικά και όπως έχουν προγραμματιστεί, πάντα όμως υπάρχει χώρος για ένα διάλειμμα, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι στην ουσία μία συναυλία.

Οι ILLUSORY αφήνουν για λίγο το iCave και το Matrix Recording Studio και επισκέπτονται το νησί, αποδεχόμενοι σχετική πρόσκληση, με τον καινούργιο μπασίστα, Γιάννη Κιούση, στην αποστολή, ο οποίος θα λάβει το βάπτισμα του πυρός και συναυλιακά. Πρώτη LiVE εμφάνιση με τους ILLUSORY, αλλά – στην ουσία – μία ακόμα εμφάνιση ως ένας από τους Ivories. Τραγούδια και από τα τρία άλμπουμ τους και μερικές ακόμα εκπλήξεις. Ένα setlist που αντανακλά τη μέχρι τώρα πορεία τους και το κλίμα, στο οποίο βρίσκεται αυτή τη χρονική περίοδο το συγκρότημα. Οι επόμενοι μήνες αναμένονται ακόμα πιο ενδιαφέροντες.

Οι Vinyl Pigs είναι ένα συγκρότημα που γεννήθηκε το 2022 στη Χίο, από την ανάγκη για έκφραση μέσω της μουσικής και αποτελείται από τέσσερα βασικά μέλη. Με γνώμονα τη Ροκ των δεκαετιών του ’60 και του ’70, αλλά και μεταγενέστερα, τα μέλη ένωσαν τις δυνάμεις τους και κυρίως το πάθος τους για τη μουσική. Άνθρωποι διαφορετικοί, αλλά με κοινή μουσική αντίληψη, προχωρούν δυναμικά, σε ένα έντονο μουσικό ταξίδι στα νερά του Αιγαίου, με σημείο αναφοράς το όμορφο νησί της Χίου, πλαισιώνοντας εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που έχουν ως στόχο την ενεργοποίηση, την ευαισθητοποίηση και τη διασκέδαση.

Δημήτρης Παραδείσης – Τύμπανα

Θοδωρής Παραδείσης – Κιθάρα

Μιχάλης Λιτσάκης – Μπάσο

Πόπη Μπενέκου – Φωνή

Guest: Νίκος Μαρδάς – Κιθάρα-Φωνή

 

Ώρα έναρξης: 21.00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναυλία οικονομικής βοήθειας για τον Athan Lyssa Kazakis στο Eightball 5 Ιουνίου 2024

Athan Lyssa Kazakis Fundraiser rock concert… Από τα 80s μέχρι και τώρα ο Σάκης δίνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *