Ο δικηγόρος του Jon Schaffer δήλωσε ήταν πραγματική κόλαση η παραμονή της προφυλάκισης του

jon schaffer custody

Ο Jon Schaffer δηλώνοντας ένοχος στις κατηγορίες που σχετίζονται με την εξέγερση στο Καπιτώλιο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις φυλακές της Ιντιάνα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πέρασε δύο μήνες αληθινής κόλασης. Τα στοιχεία που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της δικαστικής ακρόασης τον Μάρτιο, και είχαν σαν αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε φυλακές της Ουάσιγκτον, και να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση τον Απρίλιο, αποκαλύφθηκαν την περασμένη Πέμπτη. “Ο πελάτης μου, ο οποίος θεωρείται αθώος, μόλις πέρασε δύο μήνες κόλασης, όπου άλλοι τρόφιμοι του πετούσαν περιττώματα και ούρα και απειλούσαν τη ζωή του σε μια φρικτή, φρικτή κατάσταση”, δήλωσε ο δικηγόρος Marc Victor κατά την ακρόαση. Ο Schaffer αντιμετώπισε ρατσισμό λόγω της δημόσιας ιδιότητάς του, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συγκρατούμενοι να τον βασανίζουν.

Ο Schaffer, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως ιδρυτικό μέλος των Oath Keepers, έγινε ο πρώτος εκ των διαδηλωτών του Καπιτωλιου, που δήλωσε ένοχος και συνεργάστηκε με τους ομοσπονδιακούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Carcass

CARCASS – Κυκλοφόρησαν νέο video για το ‘The Scythe’s Remorseless Swing’ από το νέο τους άλμπουμ Torn Arteries

Οι Βρετανοί βετεράνοι του ακραίου metal CARCASS κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο για το νέο τους single, "The Scythe's Remorseless Swing". Το κομμάτι προέρχεται από το έβδομο άλμπουμ της μπάντας, "Torn Arteries",

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *