Κυκλοφορεί σε ακουστικό βιβλίο το “Heavy Tales” του Jon Zazula

Jon Zazula heavy tales 1Σε ακουστικό βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του ιδρυτή της Megaforce Records, Jon Zazula, “Heavy Tales: The Metal. The Music. The Madness. As Lived By Jon Zazula”. Το βιβλίο διαβάζεται από τον ίδιο τον συγγραφέα και διαθέτει περισσότερες από δύο ώρες μπόνους υλικού. Η ακουστική έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις 21 Ιουλίου μέσω του Audible. Για ένα μικρό δείγμα του βιβλίου μπορείτε να κατευθυνθείτε ΕΔΩ.

Το “Heavy Tales” κυκλοφόρησε πέρυσι σε έντυπη μορφή και αφηγείται λεπτομερώς την ιστορία για το πώς ο Jon Zazula ίδρυσε την θρυλική δισκογραφική Megaforce Records με τη σύζυγό του, Marsha, και έχτισε μια απαράμιλλη δυναστεία, αλλάζοντας για πάντα το τοπίο της heavy metal.

Γεννημένος το 1952, ο Zazula ξεκίνησε το ταξίδι του ως νεαρός επαναστάτης που βρέθηκε από το να ζει στους δρόμους του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη, να εργάζεται αργότερα στη Wall Street και τελικά (και απροσδόκητα) να μπει στη μουσική βιομηχανία και να ανακαλύψει ονόματα όπως οι METALLICA, οι ANTHRAX και άλλοι. Σήμερα, ο Jonny Z παραμένει ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα στο heavy metal.

Μετά τη Wall Street, ο Jonny Z άρχισε να πουλάει δίσκους σε ένα παλαιοπωλείο το 1981 για να βγάζει τα προς το ζειν για την οικογένειά του. Το κατάστημα ονομάστηκε Rock N ‘ Roll Heaven και τελικά αναδείχθηκε σε ένα σημαντικό δισκοπωλείο που επηρέασε το κίνημα του heavy metal όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Το χειμώνα του 1982, ο Jonny Z έλαβε ένα απροσδόκητο demo από μια άγνωστη μέχρι τότε μπάντα με το όνομα METALLICA. Πρόθυμοι και αποφασισμένοι να διαδώσουν τη μουσική αυτή σε ολόκληρο τον κόσμο, οι Jonny και Marsha ίδρυσαν την Megaforce Records την επόμενη χρονιά και κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ των METALLICA, “Kill ‘Em All”. Μέσα από αυτή την κυκλοφορία, η Megaforce εδραίωσε τη θέση της ως η de-facto heavy metal δισκογραφική εταιρεία στην Αμερική. Οι μπάντες με τις οποίες συνεργάζονταν περιλαμβάνουν τους METALLICA, ANTHRAX, TESTAMENT, MERCYFUL FATE, OVERKILL, EXCITER, STORMTROOPERS OF DEATH, METHOD OF DESTRUCTION, RAVEN και άλλες. Η Megaforce Records κυκλοφόρησε μερικούς από τους σημαντικότερους δίσκους στην ιστορία του heavy metal, χαρίζοντάς του τη χρυσή εποχή του.

jon zazula heavy tales

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

vio-lence

VIO-LENCE – Ανακοίνωσαν περιοδεία με τους SACRED REICH

Οι θρύλοι του thrash,VIO-LENCE , ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες της Αυστραλιανής περιοδείας τους με τους SACRED REICH. Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του επόμενου έτους.Οι VIO-LENCE εξέδωσαν την ακόλουθη δήλωση στο Facebook:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *