Οι JUNGLE ROT Κυκλοφορούν Video Για Το ‘A Burning Cinder’

Η death metal μπάντα από την Αμερική, JUNGLE ROT, κυκλοφόρησε μόλις το official video clip για το τραγούδι “A Burning Cinder”. Το τραγούδι είναι από το ομότιτλό τους album, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο μέσω της Victory Records.

Ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Dave Matrise δήλωσε: “ Το αποκαλώ δημιουργία ‘Φρανκενστάιν’. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για ένα καλό metal τραγούδι – ρυθμό, thrash, ταχύτητα και φοβερούς στίχους. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια από τον κατάλογό μας και ήθελα να αναπτύξω το γεγονός ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ελέγχει, να χειραγωγεί και να αναγκάζει τους πολίτες να πιστεύουν αυτό που θέλει εκείνη. Ακούγεται πολύ ωραία Live και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να το παίζουμε και στην επόμενη περιοδεία μας.”

Οι JUNGLE ROT πρόσφατα ανακοίνωσαν την “ Send Forth Oblivion Tour Part 1” περιοδεία τους, είναι η πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία μετά από πέντε χρόνια. Ο Matrise δηλώνει: “ Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψουμε στην Ευρώπη και θα παίξουμε το δικό μας old-metal στυλ σε όλους τους headbangers εκεί έξω. Επίσης, θα επιστρέψουμε το καλοκαίρι για το ‘Send Forth Oblivion Tour Part 2’ με περισσότερες ημερομηνίες, κυρίως σε festivals. Το 2019 πρόκειται να είναι μια φανταστική χρονιά!”

Τον Ιανουάριο του 2018, οι JUNGLE ROT άρχισαν να συνεργάζονται με την Belle City Sound, με τον τεχνικό Chris Djuricic πίσω από τη σκηνή. Το μιξάρισμα και η παραγωγή έγιναν από τον θρυλικό Dan Swanӧ

Το “Jungle Rot” έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα με το “Send Forth Oblivion”. Ένας ήχος που δένει ιδανικά με το αυτί του ακροατή. Το album κλείνει με ένα ισοπεδωτικό cover από το κλασικό album των KREATOR του 1987, “Terrible Certainty”.

“To αγαπώ αυτό το τραγούδι και είναι ένα από αυτά που πάντα ήθελα να κάνω cover. Θυμάμαι που τους είδα για πρώτη φορά και είπα στον εαυτό μου ότι θέλω να φτιάξω μια δική μου μπάντα” δήλωσε ο Matrise.

Καθώς η προώθηση που γίνεται για το καινούριο τους album δηλώνει ότι είναι το πιο δυναμικό και διαφορετικό, o Μatrise υποστηρίζει ότι η μπάντα ποτέ δεν θεώρησε επιτυχία το να «κολλάει» πίσω από άλλες μπάντες.

“Είμαστε οι JUNGLE ROT”, είπε. “Αυτοί είναι οι JUNGLE ROT. Υπάρχουν μπάντες που τα παρατούν, παραδίδουν τα όπλα και πάνε για ύπνο, αυτή είναι η απόφασή τους, αλλά δεν είναι αυτό σύμπτωση για εμάς ούτε για το ταξίδι μας. Μέχρι τις αρχές του ’90 η death metal επανάσταση ήταν έτοιμη να ξεπεράσει την στάσιμη metal σκηνή και 20 χρόνια αργότερα, η δουλειά μας δεν έχει αλλάξει.”

Το artwork του εξωφύλλου του “Jungle Rot” σχεδιάστηκε για άλλη μια φορά από το δεξιοτεχνικό και σκληρό μυαλό του Gyula Havancsak.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο Από Το Πρώτο Comeback Show Των VIO-LENCE Μετά Την Επανένωσή Τους

Οι thrashers από το San Francisco, VIO-LENCE , έδωσαν την πρώτη comeback συναυλία τους το …

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *