Οι Ιταλοί FABIO LIONE Και ALESSANDRO CONTI Ενώνουν Τις Δυνάμεις Τους Για Το ‘Lione/Conti’ Album

LIONE/CONTI στις 26 Ιανουαρίου, 2018.
Ο Alessandro Conti είναι η φωνή της Ιταλικής power metal μπάντας TRICK OR TREAT και το 2011 αξιοποιήθηκε ως η φωνή στο LUCA TURILLI’S RHAPSODY (“Ascending to Infinity” και “Prometheus”).

Ο Fabio Lione είναι η αυθεντική και καθοριστική φωνή των RHAPSODY, frontman της μπάντας από το 1995 μέχρι την αποχώρησή του το 2016, έχοντας κάνει τα φωνητικά σε όλα τα albums της μπάντας μέχρι τότε, συμπεριλαμβανομένων των κλασσικών “Legendary Tales”, “Symphony Of Enchanted Lands” και “Dawn Of Victory”. Ο Lione τώρα έχει επανενωθεί με τα μέλη των RHAPSODY Luca Turilli, Patrice Guers και Alex Holzwarth για την περιοδεία επανένωσης των RHAPSODY. Ο Fabio είναι επίσης γνωστός για τη δουλειά του με τους ANGRA, KAMELOT και μία ακόμη Frontiers μπάντα, τους ETERNAL IDOL.

Τώρα, για πρώτη φορά οι δύο φωνές των RHAPSODY, και παλιοί φίλοι, έχουν ενωθεί για το νέο project LIONE/CONTI, συνεχίζοντας το show με το ίδιο πάθος για το power metal που έχει καθορίσει την καριέρα και των δυό τραγουδιστών. Φτιάχνοντας μία ομάδα με τον κιθαρίστα/συνθέτη και παραγωγό των DGM Simone Mularoni, ο οποίος συνέθεσε και έκανε την παραγωγή στο album, αυτά τα τραγούδια έχουν ένα βαρύτερο και πιο καθοριστικό power metal vibe.

Η λίστα κομματιών του”Lione/Conti”:

01. Ascension
02. Outcome
03. You’re Falling
04. Somebody Else
05. Misbeliever
06. Destruction Show
07. Glories
08. Truth
09. Gravity
10. Crosswinds

Το επίσημο video για το τραγούδι “Ascension” μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

“Νομίζω ότι το ‘Ascension’ είναι το τέλειο τραγούδι για να εισάγει τον ήχο αυτού του νέου project: σπουδαίες μελωδίες και σόλο και ένα πιασάρικο refrain,” λέει ο Conti. “Αυτό ανοίγει το album, κι έτσι για πρώτη φορά οι άνθρωποι μπορούν να με ακούσουν σε ντουέτο με τον Fabio. Ηχογραφήσαμε επίσης ένα video για αυτό όπου ξοδέψαμε μία ημέρα μαζί με τους Fabio και Simone με μία μεγάλη πράσινη οθόνη. Όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα, απλά είπα ‘ΤΕΛΕΙΟ!!!’ Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει στο κοινό.”

“Πέρασα πολύ ωραία στο studio με τον Simone Mularoni,” λέει ο Lione. “Γνωριζόμαστε για χρόνια και υπάρχει μία ισχυρή σύνδεση μεταξύ μας. Για αυτό όλα ήταν cool, χαλαρά και πάνε ομαλά. Μαζί έχουμε τελειοποιήσει μερικές φωνητικές μελωδίες και ιδέες και νομίζω ότι κάναμε μία σπουδαία δουλειά στο studio. Περάσαμε δύο ημέρες μαζί ηχογραφώντας και σκεπτόμενοι ιδέες, και μετά ο Alessandro μπήκε στο studio να δουλέψει τα δικά του μέρη. Γενικά, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και τον ήχο του album.”

Ο Mularoni προσθέτει: “Ήταν πραγματικά μία πρόκληση αλλά επίσης και πολύ ανταποδοτικό το να γράφει κανείς τραγούδια για δύο τραγουδιστές σαν τον Fabio και τον Alessandro. Αλλά μαζί σκαρώσαμε ένα πολύ εμπνευσμένο και φρέσκο μελωδικό album, με επικές στιγμές και επίσης γρήγορο. Όλη η διαδικασία ήταν ομαλή και το να δουλεύει κανείς με αυτούς τους σπουδαίους φίλους και επαγγελματιές , ήταν πραγματικά μία απόλαυση!”

Τα μέλη της μπάντας:
Fabio Lione – Φωνητικά
Alessandro Conti – Φωνητικά
Marco Lanciotti – Ντραμς
Filippo Martignano – Keyboards
Simone Mularoni – Κιθάρες, μπάσο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MARTY FRIEDMAN : Ακούστε To ‘Kaeritakunatta Yo’ Από Το ‘One Bad M.F. Live!!’

Ο πρώην κιθαρίστας των MEGADETH, Marty Friedman, θα κυκλοφορήσει το καινούριο live άλμπουμ, “One Bad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *