Ο Dave Mustaine ανακοίνωσε ότι ο David Ellefson είναι πλέον παρελθόν από τους MEGADETH

Mustaine - Ellefson

Πριν μερικές μέρες οι MEGADETH, ενημέρωσαν με ανάρτησή τους στο Twitter ότι η συνεργασία τους με τον συνιδρυτή και μπασίστα David Ellefson έφτασε στο τέλος της, έπειτα από καταγγελίες εναντίον του για ανταλλαγή μηνυμάτων και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με δυο ανήλικες.

«Ενημερώνουμε τους θαυμαστές μας, ότι ο David Ellefson δεν παίζει πλέον με τους MEGADETH και ότι επίσημα χωρίζουμε τους δρόμους μας. Αυτή η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία. Αν και δεν γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για το τι συνέβη, αυτό που έχει ήδη αποκαλυφθεί είναι αρκετό για να καταστήσει αδύνατη τη συνεργασία μας μαζί του.

Ανυπομονούμε να δούμε τους θαυμαστές μας από κοντά αυτό το καλοκαίρι και ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ολοκαίνουργια μουσική μας με τον κόσμο», έγραψε ο συνιδρυτής και κύριος κιθαρίστας των MEGADETH, Dave Mustaine, στο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Twitter την περασμένη Δευτέρα.

Ο Ellefson κατηγορήθηκε για ανταλλαγή μηνυμάτων και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με δυο ανήλικες, ενώ αποκαλυφθήκαν μηνύματα και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο.

Στον λογαριασμό του στο Instagram, τον οποίο έκτοτε έκανε ιδιωτικό, ο Ellefson αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, γράφοντας ότι τα αποσπάσματα ήταν «ιδιωτικές, ενήλικες αλληλεπιδράσεις που είχαν ληφθεί εκτός πλαισίου και χειραγωγούνται για να προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά στη φήμη μου, την καριέρα μου και την οικογένειά μου».

David Ellefson part ways with Megadeth

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dominum

DOMINUM – Δημοσίευσαν νέο single

Oι Γερμανοί power metallers DOMINUM ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους και μόλις έδωσαν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *