Οι MEMORIAM Θα Κυκλοφορήσουν το Τρίτο Album Τους Το Καλοκαίρι του 2019

Οι MEMORIAM, η μπάντα από το Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου, βασισμένο σε death/grind metal ήχο και αποτελούμενο από τους: Karl Willets (BOLT THROWER) στα φωνητικά, Frank Healy ( CEREBRAL FIX) στο μπάσο, Scott Fairfax (CEREBRAL FIX) στην κιθάρα και Andy Whale (BOLT THROWER) στα drums, μόλις μπήκαν στα Parlour Studios στο Kettering του Η.Β. για να ξεκινήσουν να ηχογραφούν το τρίτο album τους, με παραγωγό τον Russ Russell (NAPALM DEATH, DIMMU BORGIR, AT THE GATES, AMORPHIS). Αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 μέσω της Nuclear Blast.

Η μπάντα δηλώνει: “Ήμασταν λοιπόν, στην δεύτερη εβδομάδα της ηχογράφησης του τρίτου album στο Parlour Studios με τον θρυλικό Russ Russell στην παραγωγή. Προσωπικά, πιστεύουμε ότι αυτό είναι το album που ο κόσμος ήθελε να ακούσει από εμάς όταν ξεκινήσαμε το project MEMORIAM, μια μεγάλη παραγωγή με επιθετικά φωνητικά και μουσική και κάτι απροσδόκητο να πετάγεται για να διατηρήσει την ‘γκρίζα ύλη’ ενεργή! Νιώθουμε ότι τα δύο προηγούμενα albums ήταν μία προετοιμασία για αυτό. Ήταν η πιο απολαυστική μας δουλειά. Ελπίζουμε να νιώσετε και εσείς το ίδιο όταν το ακούσετε. Τέλος πάντων, συνεχίζουμε με την ηχογράφηση του δίσκου.”

Το δεύτερο album των MEMORIAM, “The Silent Vigil”, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 μέσω της Nuclear Blast.

Οι MEMORIAM δημιουργήθηκαν αρχικά για να καλύψουν το κενό που υπήρξε μετά τον τραγικό θάνατο του Martin “Kiddie” Kearns, τον drummer των BOLT THROWER, πίσω τον Σεπτέμβρη του 2015. Οι BOLT THROWER έπειτα σταμάτησαν όλες τις ενέργειές τους για το κοντινό μέλλον, κάτι που έδωσε στον Karl Willetts μία ευκαιρία να αναπτύξει ένα νέο project με φίλους που εξέφραζαν ενδιαφέρον να φτιάξουν μία μπάντα, για αρκετό διάστημα.

Οι MEMORIAM είναι μία old-school death metal μπάντα, που διατηρεί τα standards του set από τις προηγούμενες τους μπάντες και επικεντρώνονται σε θέματα γύρω από τον θάνατο, την απώλεια και τον πόλεμο. Αρχικά, τα μέλη της μπάντας συγκεντρώθηκαν για να παίξουν μαζί covers τραγουδιών που τους είχαν εμπνεύσει κατά την διάρκεια των καριέρων τους στην death metal σκηνή. Παρ’όλ’αυτά, σύντομα έγινε προφανές ότι τα καινούρια τραγούδια που δημιούργησαν, έθεταν υψηλότερα standards για την μπάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *