Το Metalourgio κληρώνει ένα εισιτήριο για τη συναυλία MOTHER OF MILLIONS

mother of millions

Την Παρασκευή, 13/5/2022, οι MOTHER OF MILLIONS ανοίγουν ένα νέο συναυλιακό κεφάλαιο στο Gagarin 205. Το Metalourgio κληρώνει ένα εισιτήριο σε ένα τυχερό. Μια απ’τις καλύτερες και πιο ενεργές δισκογραφικά μπάντες της ακμάζουσας

ελληνικής σκηνής, έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι μόνο τυχαία δεν είναι πορεία που έχουν διαγράψει, μετρώντας 14 χρόνια από την ίδρυση τους.

H ιστορία τους ξεκινά το 2008 και βασίζεται σίγουρα στις μουσικές τους επιρροές, στις οποίες συναντάς συγκροτήματα οπως οι Porcupine Tree, οι Tool και οι Pink Floyd, αλλά και τις μπάντες που όρισαν τον όρο progressive metal παγκοσμίως. Οι MOTHER OF MILLIONS πρωτοστάτησαν στην άνοιξη της Progressive metal ελληνικής σκηνής, με τις κυκλοφορίες τους να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των καλύτερων δίσκων που έφτασαν στα πικάπ και τα ηχεία των fans του είδους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

To ντεμπούτο τους, Human κυκλοφόρησε το 2014 κι έλαβε εξαιρετικές κριτικές από το σύνολο σχεδόν του μουσικού τύπου. Ο δίσκος αποτέλεσε την απαρχή μιας συνεπούς δισκογραφικής πορείας για τους MOTHER OF MILLIONS, οι οποίοι ωρίμαζαν κι εξελίσσονταν μουσικά και στιχουργικά ανά κυκλοφορία τους. Το 2017 ακολούθησε το Sigma, πριν το Αrtifacts βρει τη θέση που του αξίζει στην κορυφή της λίστας των πιο εμπνευσμένων albums του 2019.

Παράλληλα οι MOTHER OF MILLIONS γύρισαν πολλές από τις σκηνές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν το γεγονός ότι στο παρελθόν έχουν μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Leprous αλλά και οι Devin Townsend Project, ενώ κατέγραψαν και δύο ευρωπαϊκές περιοδείες όπου και απέσπασαν πλήθος κολακευτικών σχολίων κι εντυπωσιακών reviews.
Το 2019 δυστυχώς αποτέλεσε χρόνια επανεκκίνησης για το συγκρότημα, καθώς η απώλεια του keyboardιστα και αδερφικού φίλου Μάκη Τσαμκόσογλου τους έδωσε δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσουν το έργο που τόσο αγαπούσε.

Με νέο υλικό στις αποσκευές τους μετά από 3 χρόνια οι MOTHER OF MILLIONS συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι μέσα από την κυκλοφορία του EP, Orbit το οποίο και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου στο Gagarin 205, σε μια συναυλία που τόσο το συγκρότημα όσο και οι φίλοι του πρόσμεναν καιρό.

Special guests θα είναι οι Church of the Sea οι οποίοι θα παρουσιάσουν το εξαιρετικό doom-gaze υλικό τους!

***Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση για το εισιτηρίου αφήστε ένα σχόλιο από έγκυρο email σε οποιοδήποτε άρθρο νέων ή κριτικής στην ιστοσελίδα μας, www.metalourgio.com, από σήμερα Σάββατο 7/5/22 μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 12/05/22, ώρα 12:00 μμ κι ένας τυχερός ή τυχερή θα απολαύσει τη συναυλία των MOTHER OF MILLIONS.

Ο συναυλιακός χώρος είναι Covid free κι η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης σε ισχύ.
Πληροφορίες

Εισιτήρια γενικής εισόδου 15 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του κόστους ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)

Σημεία Προπώλησης
Ηλεκτρονικά μέσω του
www.ticketmaster.gr
Tηλ: 21 1198 1535
Φυσικό σημείο προπώλησης
Metal Era: Εμμανουήλ Μπενάκη 22,τηλ.:21 0330 4133
Για περισσότερες πληροφορίες:
press@highpriority.gr

live gagarin mother of millions

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

METAL-ική ΑΝΤΙγνώση

Η πραγμάτωση του Αρχαιοελληνικού Πάνθεου στο Heavy Metal

To Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine πραγματώνοντας την υπόσχεσή του απέναντι στους φίλους και φίλες …

One comment

  1. Stamatis Ioannou

    Θέλω να συμμετάσχω στη κλήρωση για τοην συναυλία Mother Of Millions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *