Αποχώρηση Του Drummer SHAUN STEELS Από Τους MY DYING BRIDE, Ανακοίνωση Της Αντικατάστασής Του

Οι Βρετανοί βετεράνοι του doom metal, MY DYING BRIDE, χώρισαν τους δρόμους τους με τον drummer Shaun Steels “λόγω άλυτων προβλημάτων με τα drums.” Αντικαταστάθηκε από τον Jeff Singer (KILL2THIS, PARADISE LOST), ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να παίζει τα μέρη των drums για το επερχόμενο studio album των MY DYING BRIDE.

Η μπάντα δήλωσε: “Ο Jeff υπήρξε το φως σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Εξασκεί χωρίς ανάσα και αδιάκοπα τη καινούρια μουσική που ετοιμάζουμε και μοιάζει να ξέρει ενστικτωδώς τι θέλουμε πριν του το ζητήσουμε. Έχει καταφέρει να διώξει πολλή πίεση από την μπάντα σε αυτό τον μικρό δοκιμαστικό χρόνο που είναι μαζί μας. Στο τέλος, κάτι καλό συνέβη.”

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, οι τραγουδιστής των MY DYING BRIDE, Aaron Stainthorpe αποκάλυψε ότι η κόρη του πάσχει από καρκίνο, κάτι που οδήγησε στην ακύρωση των εμφανίσεων της μπάντας σε τέσσερα φεστιβάλ γύρω στο τέλος του 2017. Νίκησε από τότε αυτό που ο Aaron αποκάλεσε “ένα από τα πιο σκληρά, πικρά και χωρίς αγάπη δημιουργήματα του Θεού.”

Για 28 χρόνια, οι MY DYING BRIDE από το West Yorkshire υπήρξαν η φωνή για αυτούς που δεν έχουν ελπίδα και νιώθουν συντετριμμένοι, συνδυάζοντας ‘στοιχειωμένους’ ήχους με λύπη και μελαγχολία. Με τον ήχο-υπογραφή τους, έχουν σχηματίσει την σκηνή του doom metal όπως σχεδόν καμία άλλη μπάντα, συμπεριλαμβάνοντας και απαλές μελωδίες βιολιού αλλά και βίαια death metal growls μέσα στη μουσική τους, ενώ παρέμεναν πάντα πιστοί στους εαυτούς τους. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας, ο Andrew Craighan και ο Aaron Stainthorpe δημιούργησαν μία όμορφη θλίψη μέσα στα 12 studio albums τους συνδυασμένη με επικά τραγούδια.

Η Peaceville Records γιόρτασε την 25η επέτειο των MY DYING BRIDE με ένα deluxe σκληρόδετο βιβλίο (αποτελούμενο από 92 σελίδες), αφιερωμένο στους θρύλους του doom metal από την Βρετανία. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει δίσκους με σπάνιο υλικό, πρώιμες δουλειές, demos που δεν έχουμε ξανακούσει, αγαπημένα tracks από την μπάντα και live audio.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eternal Champion

ETERNAL CHAMPION – Δημοσίευσαν ολόκληρο το νέο album τους σε streaming

Το δεύτερο full length album των epic heavy metallers Eternal Champion, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Νοεμβρίου. Παρ' ολαυτά αν είστε ανυπόμονοι τότε είστε και τυχεροί, γιατί το Ravering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *