NAPALM DEATH ο Barney μιλά για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ

Napalm Death Performs in Concert in Barcelona

Ο τραγουδιστής των NAPALM DEATH, ο Mark “Barney” Greenway αναφέρθηκε στις προεδρικές εκλογές του 2016 λέγοντας πως ο αμφιλεγόμενα δημοκρατικός υποψήφιος Donald Trump είναι από κάθε άποψη γελοίος που δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει με σοβαρότητα.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος από πάντα υπήρξε ανοιχτός και ειλικρινής όσον αφορά την άποψη του πάνω στα πολιτικά, τα θρησκευτικά και τα κοινωνικά ζητήματα, είπε σε συνέντευξη του στο Metal Wani: « Μου άρεσε πολύ αυτό που αντιπροσώπευε ο Bernie Sanders και μου αρέσει. Πολλά ζητήματα που έθιξε ήταν αυτά τα οποία προβλημάτιζαν κι εμένα. Και πραγματικά συμφωνούσα με τις απόψεις του σε πολλά θέματα που υποστηρίζω κι εδώ στο σύστημα της Αγγλίας επίσης.»

Συνέχισε λέγοντας: «Πάντα αγωνίζομαι όταν πρόκειται για τέτοιες καταστάσεις όπως αυτές που αντιμετωπίζετε τώρα στις ΗΠΑ, τις εκλογές εννοώ.»

«Οι πολιτικοί πάντα ως ένα σημείο προσπαθούν να μην προσβάλουν το εκλογικό σώμα και το αντιμετωπίζουν αυτό ως ένα πολύ σοβαρό θέμα. Αλλά δεν έχει σημασία το ποιος είσαι. Άμα είσαι τόσο αφελής για να ανεχτείς κάποια από τα πράγματα που ο Trump υποστηρίζει και λέει, δεδομένης και της θέσης στην οποία μπορεί να βρεθεί, απλά δεν το καταλαβαίνω, από μία ανθρώπινη απλά οπτική δεν βγάζει νόημα.»

«Γι αυτό λοιπόν, δεν πρόκειται να είναι καλό για κανέναν όλο αυτό, άμα εκλεχθεί. Επειδή ενδιαφερόμαστε κι εμείς γι αυτό, γιατί όπως και να το κάνουμε ότι συμβαίνει στην Αμερική επηρεάζει καλώς ή κακώς και τον υπόλοιπο κόσμο.»

Όσο για την υποψήφιο των δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, ο Greenway, δήλωσε: «Μεταξύ των Bernie Sanders και Χίλαρι Κλίντον, προφανώς έχω ήδη πει ποιον πραγματικά υποστηρίζω. Νομίζω όμως ότι σε αυτό το σημείο, απλά προσπαθούμε να περιορίσουμε τις ζημίες και όχι να ψηφίσουμε με γνώμονα την ιδεολογία. Γι αυτό πιστεύω πως είναι προτιμότερο η Κλίντον να πάρει τις εκλογές. Το σύστημα δεν θα καταστραφεί μέσα σε μία νύχτα. Έχουμε το σύστημα που έχουμε, σε όλο τον κόσμο, και αυτό είναι μία κοινή παράγωγος ενός κεντρικού συστήματος. Και όσο για την μη πολιτική μου σκέψη ή μάλλον με την μη κοινή πολιτική μου σκέψη, θα ήθελα να δω τους πυλώνες να πέφτουν, αυτό θα δώσει στον καθένα στον κόσμο μια καλύτερη ευκαιρία στην ελευθερία, την αξιοπρέπεια, την ισότητα, κάτι το οποίο στην ουσία δεν πρόκειται να συμβεί. Πιστεύω λοιπόν ότι το καλύτερο πράγμα για τώρα είναι αν η Χίλαρι Κλίντον κερδίσει. Νομίζω ότι είναι αρκετά προφανές. ”

Και συνέχισε: «Εμείς γελάμε με ανθρώπους σαν αυτόν, αλλά υπάρχουν παρόμοιες χαρακτήρες. Κάθε σύστημα έχει. Έχουμε το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι είναι ανησυχητικά δημοφιλείς, αλλά μόνο λόγω της πλύσης εγκεφάλου που συνεχίζεται στα μέσα ενημέρωσης. Αλλά ο Trump είναι χειρότερος. Με τα λεγόμενα του εάν είστε πολίτης και διαπράξετε ένα έγκλημα, θα τιμωρηθείτε. Αν είστε εταιρεία ή δισεκατομμυριούχος, μπορείτε σχεδόν να ξεφύγετε με μία δολοφονία. ”

Το άλμπουμ των Napalm Death θα κυκλοφορήσουν το 15 στούντιο άλμπουμ τους, “Apex Predator – Easy meat», μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 μέσω της Century Media Records.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

JUNGLE ROT: Πρόκειται Να Ηχογραφήσουν Νέο Album Τον Ιανουάριο

Οι deathmetalers από τις μεσοδυτικές ΗΠΑ, JUNGLE ROT θα μπουν στο studio στις 5 Ιανουαρίου, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *