Οι NILE Παρουσιάζουν Ένα Πρώτο Υλικό Από Το Επερχόμενο Καινούριο Album Τους

Η extreme technical death metal μπάντα από την Νότια Καρολίνα, NILE, μόλις μπήκε στο studio για την ηχογράφηση του καινούριου τους album μετά το “What Should Not Be Unearthed” του 2015. Η προσπάθεια αυτή, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, είναι η πρώτη κυκλοφορία της μπάντας με τον καινούριο κιθαρίστα/τραγουδιστή Brian Kingsland, ο οποίος αντικατέστησε τον Dallas Toler-Wade τον προηγούμενο χρόνο.

Ένα βίντεο ενός λεπτού από τις ηχογραφήσεις στο studio για το επερχόμενο album δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της μπάντας στο Facebook και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Μιλώντας στο Metal Mad TV για το φετινό Hellfest στο Clisson της Γαλλίας, ο κιθαρίστας των NILE, Karl Sanders, δήλωσε για την ηχογράφηση του καινούριου δίσκου: “Δεν είναι μία περίπλοκη διαδικασία. Ξεκινάμε γράφοντας τραγούδια, ετοιμάζουμε demos και όλοι συνεισφέρουμε στην διαμόρφωση της μουσικής. Αλλά διακόψαμε τις ηχογραφήσεις λόγω περιοδειών. Έτσι ξεκινήσαμε να γράφουμε κάποια καινούρια τραγούδια, περιοδεύουμε, δουλεύουμε με κάποια καινούρια τραγούδια ακόμα, μετά επιστρέφουμε στην περιοδεία και έπειτα γράφουμε πάλι καινούρια μουσική.”

Την προηγούμενη χρονιά ο Sanders είπε στο Metal Wani ότι η παραγωγή του καινούριο album των NILE θα γίνει μεταξύ άλλων από τον Erik Rutan, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν με τους MORBID ANGEL και τους CANNIBAL CORPSE καθώς και με άλλα μεγάλα ονόματα. “Δεν ξέρω ακριβώς πως θα λειτουργήσει αυτό αλλά νομίζω πως είναι η ώρα για κάποια αλλαγή,” δήλωσε.

Σύμφωνα με τον Karl, το επερχόμενο album θα περιέχει φωνητικά από αυτόν και από τον μπασίστα Brad Parris μαζί με αυτά του Kingsland.

“O Brian είναι ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής,” δήλωσε ο Sanders στο Metal Wani. “Αυτή τη στιγμή έχουμε παραπάνω από τρία διαφορετικά φωνητικά (το οποίο είναι κάτι) που τα τελευταία χρόνια είχαν κάπως εξασθενίσει. Αλλά τώρα το κάνουμε και μοιραζόμαστε και οι τρεις τα φωνητικά. Είναι καλύτερα ισορροπημένο. Το βρίσκω πιο ενδιαφέρον και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό επίσης.”

Ο Karl νωρίτερα είχε περιγράψει τον Kingsland ως έναν “σοβαρά ταλαντούχο extreme metal κιθαρίστα” με “μία σπουδαία σκληρή Metal φωνή και με μία πολύ ευέλικτη έκταση φωνής.” Πρόσθεσε ότι “ο Brian είναι επίσης ένας ευγενικός, προσγειωμένος τύπος που έχει βοηθήσει να ξαναγεννηθεί μία αίσθηση ομαδικής δουλειάς στους NILE.”

Το τελευταίο album των NILE, “What Should Not Be Unearthed”, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2015 μέσω της Nuclear Blast. Η παραγωγή έγινε από τους NILE και το μιξάρισμα από τον Neil Kernon, το artwork του δίσκου είναι δημιουργία του Michal “Xaay” Loranc.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eternal Champion

ETERNAL CHAMPION – Δημοσίευσαν ολόκληρο το νέο album τους σε streaming

Το δεύτερο full length album των epic heavy metallers Eternal Champion, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Νοεμβρίου. Παρ' ολαυτά αν είστε ανυπόμονοι τότε είστε και τυχεροί, γιατί το Ravering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *