Νέα ανατροπή για τους ICED EARTH ο Stu Block και ο Luke Appleton αποχώρησαν ενώ ο Jake Dreyer αποστασιοποιείται

Iced Earth

Ο τραγουδιστής των ICED EARTH Stu Block και ο μπασίστας Luke Appleton ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το συγκρότημα.

Χτες Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, ο Καναδός τραγουδιστής Stu, ο οποίος ήταν μέλος των ICED EARTH από το 2011, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση μέσω των κοινωνικών του μέσων: «γειά χαρά σε όλους, έρχονται στιγμές και γεγονότα στη ζωή μας, που καλούμαστε να κατανοήσουμε και να επανεξετάσουμε τη ζωή, την εργασία και την πορεία μας για το μέλλον. Και λέγοντας αυτό, έχω ενημερώσει τον Jon Schaffer, κιθαρίστα και ιδρυτή των ICED EARTH και την τρέχουσα διοίκησή της μπάντας, ότι πρέπει να ανακοινώσω την παραίτησή μου από τους ICED EARTH, ενέργεια με άμεση ισχύ.Πριν λάβω οποιαδήποτε προσωπική απόφαση, χρειάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες για να επεξεργαστώ την κατάσταση, καθώς και να σεβαστώ τους άλλους στο σχήμα μας, που επεξεργάζονται κι αυτοί την ίδια κατάσταση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το σεβασμό σας απέναντι μου. Είναι η καλύτερη απόφαση για πολλούς λόγους, για την προσωπική και επαγγελματική μου ανάπτυξη, που θα με πάει μπροστά. Ώρα να προχωρήσουμε, να θεραπεύσουμε και να ευημερήσουμε. Πολλή αγάπη και σεβασμός σε όλους. Μην ανησυχείτε! Μείνετε συντονισμένοι και θα έρθουν πολλά συναρπαστικά πράγματα! Ώρα να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο. Να είστε καλοί ο ένας στον άλλο.»

Ο Appleton, ο οποίος εντάχθηκε στο συγκρότημα το 2012 και έπαιξε στα άλμπουμ “Plagues Of Babylon” και “Incorruptible”, εξέδωσε ξεχωριστή δήλωση λέγοντας: «Σε απάντηση στα πρόσφατα γεγονότα και περιστάσεις,έχω ενημερώσει τη διοίκηση των ICED EARTH και τον Jon, ότι παραιτούμαι ως μπασίστας, από τους ICED EARTH, μια απόφαση με άμεση ισχύ.» «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν την υποστήριξη και την αγάπη τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ευχαριστώ !!!»

Επιπλέον, ο κιθαρίστας των ICED EARTH, Jake Dreyer, παίρνει αποστάσεις από την μπάντα, λέγοντας ότι τώρα έχει αφοσιωθεί στην άλλη μπάντα που συμμετέχει τους WITHERFALL. Στο λογαριασμό του στο Instagram, δεν αναφέρει την ιδιότητα του ως lead guitarist των ICED EARTH, κι ενώ έχει δηλώσει πρόσφατα πόσο καλά ήταν στους ICED EARTH , δήλωσε επίσης, ότι λυπάται που εξελίχθηκαν έτσι τραγικά τα πράγματα, αναφερόμενος στην εμπλοκή του Jon Schaffer στα γεγονότα στο Καπιτώλιο που οδήγησαν στην σύλληψη και προφυλάκιση του.

Οι παραιτήσεις του Block και του Appleton, καθώς και η άτυπη αποχώρηση του Dreyer, από τους ICED EARTH, έρχονται ένα μήνα μετά τη σύλληψη του Schaffer για το ρόλο του στις ταραχές του περασμένου μήνα στο Καπιτώλιο των ΗΠA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Helloween

HELLOWEEN – Θα κυκλοφορήσουν ένα βίντεο από το νέο single “Skyfall”

HELLOWEEN, μετά την επανένωση του κλασικό lineup τους, θα κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους το καλοκαίρι του 2021 όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο. Επίσης κυκλοφόρησαν ένα teaser για το βίντεο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *