OBITUARY Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ ‘Ten Thousand Ways To Die’

877870709770077080789

H death metal μπάντα από την Φλόριντα, πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, “Ten Thousand Ways To Die”. Ο δίσκος περιέχει 2 καινούρια κομμάτια και 12 live εκτελέσεις κλασσικών και αγαπημένων τραγουδιών των θαυμαστών του συγκροτήματος. Ηχογραφημένα σε 11 διαφορετικές πόλεις κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας της μπάντας το 2015 “Inked In Blood”.

Ο δίσκος “Ten Thousand Ways To Die” θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 21 Οκτωβρίου σε CD αλλά και σε ψηφιακή μορφή, και είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει τους ανυπόμονους θαυμαστές του συγκροτήματος, ενώ θα κάνει την αναμονή για το νέο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017, πιο εύκολη.

“Ten Thousand Ways To Die” track listing:
01. Loathe
02. Ten Thousand Ways To Die
03. Redneck Stomp (Live at The Mayan in Los Angeles)
04. Centuries Of Lies (Live at The Masquerade in Atlanta)
05. Visions In My Head (Live at Baltimore Soundstage in Baltimore)
06. Intoxicated (Live at Revolution Center in Boise)
07. Bloodsoaked (Live at Irving Plaza in New York)
08. Dying (Live at Metro in Chicago)
09. Find The Arise (Live at Opera House in Toronto)
10. Til Death (Live at House Of Blues in San Diego)
11. Don’t Care (Live at Club Red in Phoenix)
12. Chopped In Half-Turned Inside Out (Live at The Ritz Ybor in Tampa)
13. Slowly We Rot (Live at Revolution Live in Fort Lauderdale)

Το συγκρότημα δήλωσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτά τα 12 κομμάτα που ηχογραφήσαμε στην περσινή περιοδεία μας στις Η.Π.Α. Ο Joe Cincotta από το Full Force Studio είναι ο μηχανικός ήχου μας και επειδή τον είχαμε μαζί μας καθ’όλη τη διάρκεια της περιοδείας μας το θεωρήσαμε ως ευκαιρία να ηχογραφήσουμε τις συναυλίες. Η ποιότητα του ήχου ήταν πολύ καλή γι αυτό αποφασίσαμε να τα συμπεριλάβουμε στο άλμπουμ μας. Επιλέξαμε τραγούδια από διαφορετικές πόλεις γι αυτό και ο ήχος στο κάθε τραγούδι είναι κάπως διαφορετικός. Τα τραγούδια μετά την ηχογράφηση δεν τα επεξεργαστήκαμε καθόλου γι αυτό και είναι εύκολο να καταλάβεις την πραγματική αίσθηση του live show και να νιώσεις όπως ακριβώς και το κοινό. ”

OBITUARY θα επιστρέψουν στην Ευρώπη ως μέρος της κολοσσιαίας Ευρωπαικής περιοδείας τους “Battle Of The Bays” τον Οκτώβριο / Νοέμβριο του 2016, παράλληλα με τους βετεράνους της thrash EXODUS. Μαζί τους θα είναι οι PRONG και οι Αυστραλοί KING PARROT.

Το ένατο άλμπουμ των OBITUARY, “Inked In Blood”, πούλησε 5.200 αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και έκανε το ντεμπούτο του στη θέση Νο 75 στο Billboard 200 chart.

Το πρώτο κανονικής διάρκειας CD του συγκροτήματος μετά από πέντε χρόνια “Inked In Blood” ηχογραφήθηκε από τους OBITUARY τον Απρίλιο του 2014 στο προσωπικό τους στούντιο Redneck Studio στο Gibsonton της Φλόριντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Coventhrall

COVENTHRALL – Αφίχθη η επική διαγαλακτική τους περιπέτεια

Οι Φινλανδοί power metallers COVENTHRALL μόλις έδωσαν στην κυκλοφορία το ντεμπούτο άλμπουμ τους, με τίτλο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *