Operation: Mindcrime νέο κομμάτι από τον καινούριο δίσκο,“A New Reality”

H Progressive Metal μπάντα απο το Seattle οι Operation: Mindcrime, που σχηματίστηκε από τον πρώην τραγουδιστή Geoff Tate των Queensrÿche, θα κυκλοφορήσει το τρίτο τους άλμπουμ, A New Reality, την 1η Δεκεμβρίου με την Frontiers Music Srl. Η μπάντα έχει ανεβάσει το πρώτο της κομμάτι, με τίτλο “Wake Me Up”, το οποίο μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Λίστα κομματιών του A New Reality:

01. A Head Long Jump
02. Wake Me Up
03. It Was Always You
04. The Fear
05. Under Control
06. The New Reality
07. My Eyes
08. A Guitar In Church?
09. All For What?
10. The Wave
11. Tidal Change
12. The Same Old Story


Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *